Uncategorized

Rentouttavaa meikinpoistoa

Tiedättekö sen tunteen, kun lopultakin pääsee pesemään meikin ja päivän pölyt naamasta. Iho tuntuu niin pehmoisalta ja oma olokin paranee, kun yli 12 tuntia naamalla keikkunut meikkimaskin saa pois.

Tällä hetkellä olen ahkerasti käyttänyt kahta erilaista meikinpoistoainetta, mutta molemmat ovat aivan ihania ja niillä on ilo poistaa meikit naamalta.

Ensimmäisenä Englannin reissulta mukaan tarttunut Pixin Nourishing Cleansing Balm. Tuoksu on aika voimakas manteliöljyn ja karitevoin sekoitus, mutta omalla tavallaan raikas. Tämä näyttää purkissa hieman härskiintyneeltä, mutta sulaa naamalle hieroessa paksuksi öljyksi, jolla lähtee vedenkestävät meikitkin ilman ongelmia. Itse teen aina kaksoispuhdistuksen, sillä käytän sen verran paljon meikkiä ja haluan akneen taipuvan ihoni oikeasti puhdistuvan. Itse tykkään käyttää tätä myös kasvohieronnan kanssa eli siis kun poistan meikkiä niin voin hieroa kasvojeni lihaksia muutamia minuutteja. Renouttavampaa tekniikkaa saa hakea! Ihan varmasti ostan lisää, kun tämä loppuu, onneksi eleven.fi:stä saa hintaan 27,70 euroa.

oobd_pixi_nourishing_cleansing_balm

oobd_pixi_nourishing_cleansing_balm

Toinen ihana uutuus on L’Occitanen Pioni-sarjan Perfecting Make Up Remover. Kyseessä on paksu läpinäkyvä geeli, joka tuoksuu hennosti pionille. Tämä ei kuitenkaan poista vedenkestävää meikkiä – ainakaan helposti. Tätä ohjeistetaan pyörittämään iholle vanulapun kanssa, mutta itse hieron tämän ihoon ihan käsin ja poistan Sensain liinalla – kuten Pixinkin tuotteen. Näin ollen saan varmasti kaiken tuotteen pois, ennen kuin pesen kasvoni iholleni sopivalla pesuaineella. Ihana tuttavuus, pullokin on söpö kuin mikä! Hintaa tällä on 20 euroa L’Occitanelta.

loccitane_pivoine_sublime_perfecting_makeup_remover_1

Misellivesi on jäänyt näille kahdelle toiseksi!

Onko teillä jotain meikinpoistosuosikkia tällä hetkellä?

L’Occitane saatu blogin kautta /
Postaus sisältää mainoslinkkejä

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.