Uncategorized

Paras silmänympärysvoide?

Ostin Avenen Soothing Eye Contour Cream -silmänympärysvoiteen Ilonan suosittelemana ja täytyy sanoa, että kyllä kannatti!

Voide tulee kätevästi pienessä tuubissa ja on paksuhkoa valkoista voidetta. Voide on myös tuoksuton ja vaikka muuten tykkäänkin ihanalta tuoksuvista voiteista ei silmänympärysiho niitä todellakaan tarvitse enkä itsekään sille alueelle parfyrmoituja tuotteita kaipaa.

oobd_avene_soothing_eye_contour_cream_silmanymparysvoide

Kuten monen muunkin ranskalaisen apteekkikosmetiikan idea, niin tässäkin taustalla on lähdevesi. MUTTA tämän lisäksi voide sisältää todella hyviä aineisosia, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat herkkää ihoa. Disabolol, hyaluronihappo ja E-vitamiinin esiaste edesauttavat ihoa sitomaan ja säilyttämään kosteutta, korjaamaan sekä rauhoittamaan ihoa. Tuotteen sisältämä dextransulfaatti myös auttaa turvonneisiin luomiin.

oobd_avene_soothing_eye_contour_cream_silmanymparysvoide

Mitä sitä muuta voi silmänympärysvoiteelta toivoa? En tiedä. Ja tulen ostamaan tätä uudestaankin, sen verran hyvä voide ja silmänympärykseni ei ole talvellakaan tuntunut edes hieman kuivalta. Hinta on noin 21 euron hujakoilla eikä yhtään paha hinta näin toimivasta aineesta.

Mikä on teidän lempisilmänympärysvoide?

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.