makeup

Rajaukset 101 – Graphic Liner

Itse asiassa – graphic liner voi olla oikeastaan mitä vaan. Yleensä se on rajaus, joka on kulmikas sekä jollain tavalla enemmän kuin normaali kissarajaus. Itse tein tämän yli viikko sitten ja tajusin jo rajausta tehdessä, että tuli valittua väärä rajaustapa. Suosittelen tähän terävää nestemäistä rajausta tai sitten todella pigmenttistä geelirajausta ja muotonsa pitävää pensseliä.

graphic liner graafinen rajaus

 

Itselläni oli tähän meikkiin jo kuivahtanut Avonin Supershock-geelilineri, jonka kostutin Inglotin Duralinella sekä Real Techniquesin Liner Brush, joka osoittautui liian paksuksi.

Tämä on todella helppo rajaus, tekee alkuun vain normaalin kissarajauksen ja tämän jälkeen silmän ollessa auki kääntää siveltimen luomivakoon. Itse jouduin käymään viivaa läpi 3-4 kertaa, että sain sinisen pigmentin näkymään, joten tämän takia rajaus ei ole enää tarkka.

graphic liner graafinen rajaus

Täytyy sanoa, että sain pitkiä katseita bussissa ja K-Raudassa. Ehkä alaluomen väri olisi voinut olla jotain muuta – tai sen olisi voinut jättää kokonaan pois – mutta kaipasin tuona päivänä väriä, kun ulkona oli kova tuuli sekä jalka oli kipeä.

Millaisia graphic-rajauksia teillä tehdään?

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.