makeup

Purple Princess

Kuten lupasin Facen sivuilla, niin tänään palataan takaisin kosmetiikan pariin edellispäivän reseptin ja eilisen Forever21-postauksen jälkeen. Helpoin tapa aloittaa taas kosmetiikan pariin sukeltaminen on julkaista meikkikuva viime viikonlopulta. Tällaista mulla oli naamassa lauantaina, kun päätettiin käydä vähän ostoksilla.

oobd_purple_princess_1

oobd_purple_princess_2

oobd_purple_princess_3

oobd_purple_princess_5

Silmillä on Inglotin sävy DS 485, joku testeri, jonka työkaverini oli saanut Inglotin myymälästä. Tuota väriä ei ainakaan Suomesta näköjään löydy. Kaunis hieman murrettu violetti. Ripset ovat Red Cherryn DW:t (demi wispiet) ja huulilla on edelleen aivan ihana Darling Girl Cosmeticsin Punky Princess. Poskilla on Narsin Deep Throat sekä jemmasta kaivettu Mschicin valkoinen korostuspuuteri.

Mun pitäisi alkaa käyttämään Inglotin luomivärejä enemmän. Ne on aivan mahtavia! Mulla on kulta-violetti viiden värin paletti (tuo ei ollut niistä yksi), mutta eipä ole tullut siihen koskettua muuta kuin mattavalkoisen osalta ikuisuuteen. Kyllä se violettikin näköjään näiden hiusten kanssa menee.

Miten teidän loma meni?

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.