lifestyle

Purkkistyttöjen grillibileet

Olen miettinyt jo viimeiset pari vuotta, että pitäisi kutsua ihania kanssabloggaajia grillailemaan meille. Elämäntilanne on nyt ollut vähän huono parina viime kesänä, mutta tänä kesänä oli pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja kun kesäkuussa joku avasi suunsa, että koska joku järjestää jotain, niin päätin sitten ilmoitta, että meille voi tulla grillailemaan.

Ja viime lauantaina meitä sitten istui 9 naista olohuoneessa, kun mun mies joutui grillausvuoroon (hän siis kyllä lupautui hommaan ilman mitään ongelmia, ei ehkä luottanut mun grillaustaitoihin). Ilta toimi nyyttäriperiaattella eli jokainen toi jotakin – ja kyllä ruokaa riitti! Tätä kirjoittaessa vedän viimeisiä suklaapaloja naamaani. Kiitos vaan tytöt!

Vaikka muita bloggaajia näkeekin PR-tilaisuuksissa, niin silti niissä juttelu jää “hei, mitä kuuluu” -tasolle, kun taas monta tuntia jonkun olohuoneessa istuen pääsee jo vähän syvemmälle. Kesä on muutenkin ollut vähän hiljaisempaa aikaa PR-tilaisuuksienkin osalta, niin oli todella ihana nähdä ex-Purkkislaisia. Ja varsinkin muutamia, joiden kanssa harvemmin törmää tai juttelee PR-tilaisuuksien ulkopuolella.

grillibileet

Vaikka olin sanonut, etten jaksa mitään PR-juttuja, niin lopulta kuitenkin päätin parista paikasta kysellä ja mukaan lähtivät innoissaan L’Oreal Professional, Lush sekä eleven.fi. L’Orealilta saatiin jokainen Inforcer-sarjan shampoo ja hoitoaine; Lushilta Ro’s Argan Body Conditioner sekä sheivaustuote (kolmesta eri vaihtoehdosta – Prince, Ambrosia sekä Five O’Clock Whistle; ja eleven.fi:ltä kangasnaamioita. Todella kiinnostavia tuotteita siis!

lush

eleven_kangasnaamiot

loreal_professional_serieexpert_infocer

Ja kuten aina, niin meillä oli vaihtisrinki eli suomennettuna kaikki PR-tuotteet (tai itse ostetutkin) tuodaan samantyyliseen kokoontumiseen, kerätään kasaksi lattialle ja muut saavat ottaa mitä haluavat. Näin ehkä joku itselle sopimaton tuote päätyy jonkun toisen käyttöön ja ehkä blogiinkin. Loput yleensä päätyvät ystäville, sukulaisille, työkavereille tai hyväntekeväisyyteen (avaamattomat varsinkin) eli mitään ei heitetä roskiin. Varsinkin meidän töissä olen huomannut, että melkein mikä tahansa menee kaupaksi – sen verran erilaisia naisia on töissä pelkästään minun osastolla. Itsekin kaivoin kasasta enemmän kuin piti tuotteita käyttöön, juuri kun olin hyvällä omalla tunnolla heittänyt suuren kassillisen vaihtoläjään tuotteita – ja testaamista odottavia on vieläkin ihan liikaa.

Illan jälkeen olin kyllä erittäin iloinen – ja erittäin hyvin syönyt. En kylläkään ollut ainoa, joka valitti ylensyöntiä.

Kiitos siis upeat naiset aivan ihanasta illasta! 

Sisältää affiliate-linkkejä / Tuotteet saatu PR-näytteinä

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.