makeup,  shopping,  skincare

Puolan Sephoran tilaus

Tein juhannuspäivänä tilauksen – kohteena Puolan Sephora – sillä sain mustalla kortillani 20% alennuksen melkein kaikista tuotteista (KvD, Huda Beauty, Zoeva ja muutama muu on luokiteltu tarjouksista yleensä ulos). Pari muuta blogikaveria lähti mukaan tilaukseen, niin noin 20 euron postikulut menivät kolmeen osaan. Itse tilasin suurimmalla summalla – yhteensä meidän kolmen ostokset tulivat maksamaan noin 250 euroa.

belif moisturizing eye bomb

Ensimmäisenä nakkasin ostoskoriin Belifin Moisturizing Eye Bomb -silmänympärysvoiteen. Olen tykännyt todella paljon Youth To The Peoplen silmänympärysvoiteesta, mutta se on liian raskasta päiväkäytössä omilla luomillani. Niinpä halusin testata onko tämä parempi meikin alle.

benefit mascara-rama they're real bad gal bang roller lash

Sitten ostin ihan postausta ajatellen kolme Benefitin minikokoista ripsiväriä – They’re Real!, Roller Lash ja BADgal BANG. Olen kahta ensimmäistä jo testannut, mutta uusin on testaamatta – minikokoisilla pystyn testaamaan niin, että voin kertoa teille yhdessä postauksessa mielipiteeni kaikista kolmesta ripsiväristä.

boscia charcoal jelly ball cleanser

Boscia on merkkinä sellainen, joka on kiinnostanut jo pidempään, mutta Puolan Sephorassa on tällä hetkellä vain yhtä tuotesarjaa heiltä, joten päädyin sitten ostamaan Charcoal Jelly Ball Cleanserin. Tämä on niin outo tuote, että ihan pakko on testata miten jellypallo toimii kasvoilla. Tämä lähtee testiin ihan samantien eli kokemuksia tulee piakkoin.

sephora face eye masks

Näiden lisäksi mukaan lähti kaksi Sephora Collectionin silmänalusnaamiota sekä kaksi normaalia sheet maskiä.

Onko mukana joku itseänne erityisesti kiinnostava tuote?

2 Comments

  • Mari

    Oi toi Belif on aivan ihana! Mulla tahtoo tulla ihon kuivuudesta juonteita silmien ympärille, mutta tää on oikeasti auttanut kosteuttamaan ihon kunnolla, eikä illallakaan kiristä iho! Mulla on myös kasvovoide samaa sarjaa ja näin kesällä se on ihanan kosteuttava ja kevyt päivävoiteeksi meikin alle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.