makeup

Punaiset luomet – lauantain meikki

Päätin pitkästä aikaa kaivaa taas Modern Renaissancen käyttöön, sillä on ollut ikävä punaisia/punertavia luomivärejä. Jotenkin olen koko kuun elänyt taupen ja malvan sävyisillä meikeillä – ainakin työpäivät. Niinpä lauantaina kuljin Isossa Omenassa punaisilla luomilla.

Silmämeikkiin käytin Modern Renaissance -paletista sävyjä Love Letter sekä Venetian Red ja Subculture-paletista sävyä Rowdy rajauksiin.

anastasia beverly hills modern renaissance subculture

anastasia beverly hills modern renaissance subculture

Näette kuvissa vasemman puolen kasvoistani, joita en yleensä kuvaa. En sen takia, että se olisi jotenkin huonompi (vaikka silmä onkin sillä puolella pienempi), vaan sen takia että oikeakätisenä käsivaralla on vaikea kuvata vasenta puolta. Tällä kertaa rajaus onnistui sillä puolella paremmin, niin sen takia saatte vinoja naamakuvia.

Olin myös täysin unohtanut kuinka kaunis tuo Catricen Highlighting Powder sävyssä 010 Stardust onkaan. Se on aavistuksen liian vaaleanpunainen eli välillä suoraan edestäpäin katsottaessa näyttää mun iholla harmahtavalta, näin valossa se näyttää kauniilta. Huulilla on Colourpopin Tiny Chum.

Mitä luomivärisävyjä teillä on tällä hetkellä eniten käytössä?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.