skincare

Puhdistusöljy L'Occitanelta

Olin ensin ajatellut, että teen jonkun koosteen puhdistusöljyistä, mutta tähän hätään en sellaista alkanut vääntämään. Minulla on siis viimeisen parin viikon aikana alkanut kolmen uuden puhdistusöljyn kokeilu, mutta näistä kahdesta sitten myöhemmin. Nyt siis saatte kuulla L’Occitanen puhdistusöljystä ihan itsekseen.

Puhdistusöljy sisältää 5% kariteöljyä ja on pakattu muoviseen läpinäkyvään pulloon. Ostin tämän ihan vain kokeilumielessä ja ihan oikeasta, minä olen myyty. Tämä istuu minulla suihkuhyllyllä, sillä käytän muina päivinä muuta puhdistusöljyä, mutta suihkupäivinä mikään ei ole niin ihanaa kuin pestä tällä meikit pois.

Tämä puhdistusöljy sulattaa myös vedenkestävän meikin todella nopeasti ja muuttuu maitomaiseksi emulsioksi nopeasti veden kosketuksesta, joka on helppo pestä pois. Jättää ihon pehmeäksi, muttei öljyiseksi.

Mä en jostain syystä todellakaan odottanut tämän toimivan näin hyvin ja nyt en kyllä tämän jälkeen ainakaan palaa enää takaisin MACin puhdistusöljyyn, joka itselläni ei toiminut läheskään näin hyvin.

Suosittelen kipittämään pikimmiten joko L’Occitanen myymälään tai verkkokauppaan, sillä jos olette vailla puhdistusöljyä – tässä voi olla teidänkin uusi ihastus.

Onko teillä kokemusta tästä L’Occitanen öljystä?

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.