hair

Pow'r! – hoitavaa suoraväriä

Sain IdHairiltä kokeiluun pari heidän uutta Pow’r-suoraväriä – oranssin ja pinkin. Pinkki ei tullut omaan tukkaan, vaan tyttäreni latvoihin. Oranssi sen sijaan tuli omaan käyttöön. Pow’r-väreissä on 90% suoraväriä ja 10% hoitoainetta eli ihan pelkästä suoraväristä ei puhuta.

Kun sain värit, niin oma tukkani oli todella kuparinen ja aika tumma, joten minulle sanottiin, että väri tuskin tulisi näkymään hiuksissani. Niinpä olen siis odotellut värin haalenemista, ja lopultakin se aika koitti, kun sain tungettua tätä hiuksiini.

Noudatin ohjeita ja lisäsin väriä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin. Jotenkin tuntui oudolta, sillä luulisi hiuksiin jääneen veden laimentavan väriä. Vaikutusaikakin oli yllättävän lyhyt suoravärille – 15-30 minuuttia. Itse annoin olla puolisen tuntia hiuksissa.

Kun olin pessyt pois värin, niin hiukset olivat kirkkaamman oranssit, mutta esim. juurikasvuun väri ei ollut juurikaan tarttunut. Myöskin suoraväri haalistui nopeasti – muutamien pesujen jälkeen – kokonaan pois hiuksista.

Pinkki ei sen sijaan juurikaan ottanut kiinni tyttäreni luonnonvärisiin – tumman vaaleisiin – hiuksiin. Lähinnä antoi niihin pinkin vivahteen. Tämä kului pois hiuksista vielä nopeammin – omani ovat sentään käsitellyt, joten huokoisuuden takia väri otti niihin paremmin kiinni. En kuitenkaan ala blondaamaan 10-vuotiaan tyttäreni hiuksia vain testatakseni, että pysyisikö väri silloin paremmin.

Seuraavaksi ajattelin kokeilla väriä ihan kuiviin hiuksiin ja antaa olla niissä kauemmin. Jos näin vaikka väri olisi intensiivisempi sekä pysyisi pidempään.

Millaisia tuloksia muut ovat saaneet näillä?

 

Tuote saatu blogin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.