makeup

Pop, pop!

Päätin eilen kaivaa muutkin Cliniquen PR-tilaisuudesta saadut tuotteet esille, kun Cream Pop oli ihana lauantain meikissä. Niinpä Willow Pop pääsi eilen luomille. Aivan ihana sävy! Pitää vertailla, sillä tämä vaikuttaa musta todella paljon MACin Mink & Sablelta, joka multa löytyykin jo.

Meikkivoiteena käytin Cliniquen Chubby In The Nude -meikkivoidetta sävyssä 02, mutta jouduin lisäämään vähän vaaleampaa meikkivoidetta mukaan. 02 menee myöhemmin kesällä yksinäänkin.

oobd_willow_pop_happy_pop_clinique_

oobd_willow_pop_happy_pop_clinique_

oobd_willow_pop_happy_pop_clinique_

Huulilla onkin sitten Clinique Lacquer Lip Color + Primer sävyssä Happy Pop, joka on oranssinen koralli. Omilla huulillani ehkä punaisempi kuin kuvaus antaa ymmärtää. Tässä on todella outo koostumus, pelkäsin ensin, että tämä alkaa valua huulirajojen ulkopuolelle, mutta tämä on tosi tahmeaa (hyvällä tavalla) eikä tämä liikkunut mihinkään. Vedin muffinssin ja kahvin, sen jälkeen väriä oli vielä hyvin huulilla, mutta kiilto oli hävinnyt. Tosi helppo huulituote!

Korostuspuuteri on Makiashilta, aurinkopuuteri Guerlainin Terracotta Joli Teint 00 ja poskipunana aivan ihana Milanin Luminoso.

Onko joku Cliniquen Pop-tuotteista lähtenyt teidän mukaan?

Cliniquen ja Makiashin tuotteet saatu blogin kautta /
postaus sisältää mainoslinkkejä

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.