makeup

Pitkästä aikaa indie-meikkiä – kokeilu jatkukoon

Päätin viime viikonloppuna pitkästä aikaa kaivaa esiin muutaman indie-luomivärin – Darling Girl Cosmeticsiltä. En jaksa työpäivisin vääntää irtopigmenttien kanssa, mutta viikonloppuisin välillä aina jaksaa. Huomasin kylläkin, että irtopigmenttien käsittelyn taito häviää, jos niitä ei juurikaan käytä. Täysin eri tekniikka ja erilainen lähestymistapa verrattuna pressattuihin luomiväriin.

Tällä kertaa unohdin, että irtopigmentit – varsinkin jos niissä on vähänkin glitteriä mukana, tarvitsevat tahmean pohjustajan. Sen sijaan puuteroin ja käytin mattaluomivärejä häivytykseen ennen kuin taputtelin irtopigmenttejä luomelle. Niinpä käytin Too Facedin Glitter Glueta, minkä takia duochrome-pigmentti tarttui vain kullanvärisenä luomelle.

darling girl cosmetics

darling girl cosmetics

darling girl cosmetics

Käytin Darling Girl Cosmeticsin luomivärejä Renaissance (luomen ulompi puolisko, tässä on kultaista hohdetta, mutta se ei tarttunut luomelle), Lovelorn (kultainen märkänä, vaaleanpunainen kuivana) ja Bubbles (sisäkulma ja kulmaluu). Huulilla on Rosé All Day Balm Gloss myös DGC:ltä.

Oppia ikä kaikki!

Ovatko irtoluomivärit/-pigmentit teille ihan peruskauraa vai otatteko mieluummin pressatun luomivärin käsiinne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.