lifestyle

Pitkä viikonloppu syöden, leväten ja treenaten

Vähän venähti tämä blogitauko – ei siis alunperin pitänyt olla mitään taukoa, mutta päätin ottaa sitten pääsiäislomasta ihan kaiken irti. Tänään olisi sitten paluu arkisen aherruksen pariin. Ainakin yhden palaverin muistan tälle päivälle, senkin vain koska itse varasin.

Kiirastorstai alkoi aikaisin, koska pankkialalla päivä oli lyhyt. Lähdin töistä suoraan salille – ensimmäistä kertaa, koska sairastelu oli lykännyt aloittamista parilla viikolla. Oli kiva käydä pitkästä aikaa – vuosia viime kerrasta – ihan kunnon salilla ja vetäistä sekä jalat että kädet spageteiksi. Alemmassa kuvassa ovat miehen puolelta ostamani ulkokengät, mutta niinpä jouduin ostamaan sisäkengätkin miesten puolelta. Sen siitä saa kun on iso, leveä ja korkea jalka. Illalla kävimme miehen kanssa ostamassa ruokaa ja leivontatarvikkeita viikonlopuksi.

Perjantai meni kotona oleskellen – mutta siivoten, viimeisiä miehen Englannista lähettämiä laatikoita avaten ja illalla juustoista nauttien. Rento kotipäivä siis.

Lauantaina kävin Susa Matsonin salsa-tunnilla (vain yhdellä, en ajatellut heti alkuun vetää tuplatunteja tietäen oman kuntoni) ja suoraan siitä taas kaupoille (Jungle Juice Barin kautta – Flamingo on todella hyvää) ostamaan loppuviikonlopun ruoat sekä leivontatarvikkeet.

Sunnuntaina vanhempani tulivat käymään ja toivat lapsen mummolasta kotiin. Kinder-juustokakku oli hyvää, mutta jotenkin olen itse alkanut vähän jo kyllästyä juustokakkuihin vaikka näin laiskana leipurina ne ovat ehdottomasti nopeimpia tehdä. Äiti oli tuonut mukanaan myös Ambrosia-kakkua, joka on ollut lapsesta asti lemppariani. Vanhemmat heittivät minut salille lähtiessään ja palasin alkuillasta takaisin kotiin. Pihviä naamaan ja koomaamaan sohvalle.

kinder_juustokakku

Maanantaina päätettiin lapsen kanssa lopultakin mennä katsomaan Beauty and the Beast – oli kyllä hyvä. En odottanut niin hyvää, koska jotenkin aina lapsuuden leffojen uusinnat ovat pelottavia. Varsinkin nyt, kun IT:stä tulee uusi versio. Alkuperäinen on oma suosikkini ihan pienestä (noin 10v) pitäen. No, itken sitten alkuperäistä katsoen, jos uusi on aivan liian outo.

Elämä on siis ollut varsin leppoisaa viimeiset neljä päivää. Nyt tänään pitäisi töiden jälkeen puristaa itsensä vielä salille, jotta saa viikon alkuun ihan kunnolla. No, katsotaan mitä tuleman pitää. Pitää varmaan kirjoitella tuosta salilla käynnistä enemmän, kunhan olen tavannut PT:n ja vähän itsekin ajatellut, että millaiseen rytmiin sitä pääsisi.

Miten teidän pääsiäisviikonloppu meni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.