Uncategorized

Pinkki liina meikinpoistoon

Näin kosmebloggaajana saa välillä kokeilla mitä ihmeellisempiä tuotteita. Emman lauantaisista pikkareista tuli siis suuri korruptiokassi, josta ihan ekana näin uteliaalle lähti käyttöön The Makeup Eraser.

Pakkaus on söpössä kumin muotoisessa läpinäkyvässä paketissa. Mukana tulee tarkat ohjeet. Ensimmäisenä kun otin liinan ulos, tuli mieleen fleece. Tai mikrokuituliina. Tämä ei kuulemma ole mikrokuituliina, kuivattaa ihoa vähemmän, mutta tekniikka on kai vähän samantapainen. Ja jos haluatte, niin voitte googlettaa kun ihmiset ovat verranneet tätä (ja vastaavia) mikrokuituliinoihin, itse en ajattelut yrittää sitä itse.

Tuo pinkki liina lupaa poistaa myös vedenkestävän meikin hellävaraisesti ja nopeasti. Mähän käytän yleensä aina vähintään vedenkestävää ripsaria, joten pakko oli kokeilla.

Ennen ensimmäistä käyttöä liina tulee pestä pesukoneessa ja tämä tapahtui heti sunnuntaina. Liina kuivuu nopeasti, joten iltaisin pyöräytetyn koneellisen jälkeen kerkiää tätä vielä käyttämään.

Liina tulee kostuttaa kuumalla vedellä läpimäräksi yhdestä kohtaa, jolla sitten aikoo pestä naaman. Liinassa on kahta puolta. Lyhyempikarvaisella puolella poistetaan meikit ja pidempikarvaisella kuoritaan iho. Kuoriminen on kuitenkin todella hellävaraista, ei oikeastaan tunnu pahemmalta kuin lyhyempikarvaisempi puolikaan.

Täytyy myöntää, ettei se vedenkestävä ripsari nyt ihan parissa sekunnissa irti lähde, mutta yllättävän hyvin vain vedellä ja liinalla. Kyllä mä sain ihan kaiken meikin pois naamasta. Kuitenkin oma ihoni tuntuu tarvitsevan ihan kunnon puhdistuksen tämän jälkeen, jotta ihohuokosiin ei jää meikkiä. En kyllä lähtisi tällä mitään ripsiliimaa putsaamaan enkä vielä ole testannut mitä käy Kat von D:n Tattoo Linerille, sitä vähän pelkään kyllä tällä puhdistaa kun välillä vedenkestävän meikinkin puhdistusaineilla on tuska saada se kauniisti pois.

En nyt tiedä kuinka tarpeellinen tämä tuote on, mutta jos ei halua tai pysty jostain syystä käyttämään meikinpoistotuotteita, on tämä varmasti kokeilun arvoinen valinta. Ainakin ihmisille, jotka matkustavat vain käsimatkatavaroilla eivätkä halua raahata mukanaan puhdistusaineita, voisi tämä olla hyvä. Itse kyllä suosittelen tätä ihmiselle, joka ei käytä niin paljoa meikkiä kuin minä tai jolla ihohuokoset eivät tukkeudu helposti JOS ei tämän jälkeen pese kasvoja normaalisti.

Hintaa The Makeup Eraserilla on 19,90€ ja tällaisen saa kotiutettua myös mustana Beauty Pop Up -verkkokaupasta.

Tuote saatu blogin kautta

5 Comments

  • Murmis

    Mä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta just varmaankin matkalla olis tosi hyvä. Tai sitten vesiliukoisten meikkien käyttäjälle. Varmaan tällä ja kasvovedellä uskaltaisin itse ainakin satunnaisesti tehdä puhdistuksen.

  • Maasi

    Näin vedenkestävän ripsarin käyttäjänä ja silmänympärysihosta huolehtijana pakko udella, että miten paljon piti hangata silmiä, että meikit sai pois? Muuten kyllä lämpenen tälle, koska mitä vähemmän pesuaineita luonnossa, sen parempi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.