Pinaattiletut – todella helppo ruoka!
Pinaattiletut on namia! Niiden tekeminenkin on oikeasti helppoa. Jos osaa tehdä lettuja, niin osaa tehdä näitäkin. Itse tein omani tietenkin luontaisesti gluteenittomina, mutta jos ei ole tarvetta, niin vaihtaa vain jauhot normaaleihin vehnäjauhoihin.
Resepti on näinkin helppo:
2 kananmunaa
5 dl maitoa
3 dl jauhoja (itse käytän Semperin hienoa jauhoseosta)
1 tl suolaa
150g pakastepinaattia
1 rkl öljyä
Sitten vain ensin kananmunat vatkataan rikki. Tämän jälkeen lisätään muut aineet ja sekoitetaan. Kannattaa jättää turpoamaan noin puoleksi tunniksi. Tämän jälkeen ei muuta kuin voita pannulle ja paistamaan. Isoja lettuja tästä satsista tulee noin 12-15.
En tajunnut ottaa kuvaa omasta lautasesta – sillä pinaattilettujen kanssa kuuluu nauttia puolukoita, sekä lisänä täyttämässä mahaa oli raejuustoa – ennen kuin olin vääntänyt naamaani suurimman osan letuista.
Tykkäättekö te pinaattiletuista?
4 Comments
Salla
Oo, todellakin tykkään! Kuulostaa tarpeeksi helpolta mullekin, täytyy ehdottomasti kokeilla 🙂
Henna / One of Beauty's Daughters
Nämä on helppoja 😀 Tietysti mulla ainakin ekat letut epäonnistuu (eli ei paistu kunnolla), mutta kyllä niistä syötäviä tulee.
Martina
Mä tykkään! Resepti vaikuttaa tosi hyvältä, pitääpä laittaa jonnekin ylös 🙂
Henna / One of Beauty's Daughters
Suosittelen! Helppo resepti ja hyvä lopputulos 😀