makeup

Pieni SpaceNK-tilaus

Tilasin tuossa vähän yli viikko sitten SpaceNK:lta pari jo pitkään mielessä pyörinyttä tuotetta. Tilauksen tein sen takia, että synttäreiden kunniaksi saatu viiden punnan alekuponki oli vanhenemassa. Viiden punnan alennuksen lisäksi sai pienen koon Omoroviczan putsaria kaupan päälle.

Eihän se viisi puntaa ihan hirveästi tunnu missään, kun ostospaikkana on SpaceNK. Mutta kaikki on kotiinpäin. Every little helps – vai miten se Tescon mainoslause nyt menikään.

Tilaukseen lähti mukaan kaksi primeria – that’s it. Ei mitään ihmeellisempää. Tai no, onhan nämä primerit aika hypetettuja, joten ehkä ne ovat ihmeellisiäkin.

hourglass_veil_mineral_primer

Ensimmäisenä Hourglassin Mineral Veil Primer, jonka hinta on £55. Kirpaisee ehkä pikkaisen käyttää tätä. Niin ja siis tätä saa myös pienemmässä että isommassa koossa. Ajattelin aloittaa tuolla perus 30ml koolla. Kokeilin tätä sen verran kädelle, että yllätyin koostumuksesta. Se näyttää voiteelta, mutta levittyy kuin todella ohut silikoniprimer. Pitää siis katsoa miten tämä toimii kasvoilla.

becca_ever-matte_primer

Toinen primer on Beccan Ever-Matte Poreless Priming Perfector, jota moni rasvoittuvasta ihosta kärsivä on hehkuttanut. Tätä kuuluu taputella iholle, ei hangata. Sen olen kaikilta jo oppinut. Hintaa tällä primerilla on £28 eli paljon maltillisempi – ei silti halpa – kuin Hourglassilla.

omorovicza_cleansing_foam

Ja synttärilahjana sain ihanan pikkukoon (25ml) Omoroviczan Cleansing Foamia. Tämä taitaa lähteä mukaan jollekin matkalle kätevän kokonsa takia.

Kannattaa siis käydä katsastamassa, jos SpaceNK kiinnostaa. Ja jos klikkaat jompaa kumpaa linkkiä tässä postauksessa, niin sinun pitäisi saada £10 pois ensimmäisen tilauksesi hinnasta sekä ilmaiset postikulut vähintään £40 tilaukseen.

Kumpi pohjustaja kiinnostaa enemmän?

Sisältää affiliate-linkkejä

One Comment

  • Mari

    Mä niin haluaisin kokeilla kaikenlaista Hourglassilta, etenkin se puikkomeikkivoide kiinnostaa. BECCAlla on myös pari primeria, joita haluisin kovasti kokeilla :). Mä sain tuon putsarin Lookfantastic boksin mukana ja se on ollut oikeesti tosi tosi hyvä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.