makeup,  skincare

Pieni Bootsin tilaus

Lähdin tilaamaan Bootsista ihan tylsästi deodoranttia ja lapselle multivitamiinitabletteja (pureskeltavia), mutta kyllähän sitä sitten vähän muutakin mahtui vielä tilaukseen mukaan. Noin viikon päästä tilauksesta Bootsin paketti oli löytänyt tiensä valitsemaani Postin noutopaikkaan – tätä ei kyllä oikeastaan ikinä tapahdu ulkomaisten nettikauppojen tilausten kanssa. Olin siis suuresti – ja positiivisesti – yllättynyt. Ja muistaakseni viimeksi Bootsin paketti tuli vielä kuriirilla.

Mutta siis itse tilaukseen. Olen ihastunut Mitchumin deodorantteihin VAIKKAKIN ne jättävät aika mojovat valkoiset jäljet välillä mustiin vaatteisiini. Olen kuitenkin tästäkin selvinnyt eikä vaatteet ole menneet pilalle. Tällä kertaa tilasin (2 for £4 tarjouksella) nestemäisen sekä tikkumuodossa olevat deodorantit. Ajattelin, että ehkä ei niin kostea tikkumuoto voisi olla parempi. Arvosteluja lukiessa en kuitenkaan viitsinyt testata versiota, jonka ei pitäisi jättää jälkiä, koska se ei kuulemma pitänyt hikeä yhtä hyvin kuin normiversiot.

Tämän jälkeen nakkasin lapsen kalsiumilla ja raudalla rikastetut multivitamiinit kassiin – älkää kysykö onko näistä apua, kunhan nyt saisin tuon syömään vitamiinilisää, varsinkin kalsiumia (lääkkeiden takia) ja rautaa (anemian rajoilla, kuten äitinsäkin).

liz_earle_hot_cloth_cleanse

Koska Youtubessa on hypetetty brittiläisten meikkigurujen toimesta ihan tarpeeksi Liz Earlin Hot Cloth Cleanseriä, niin siitä lähti Starter Kit (eli itse tuote sekä musliiniliina) mukaan. Vielä ei ole päässyt testiin, yritän käyttää muutaman vanhan alta pois.

eylure_fleur_de_force

Ripsiä sekä Duon Brush On -ripsiliimaa tipahteli kanssa ostoskoriin. Testiin lähti Fleur de Forcen kolme erilaista ripseä sekä vanhat KISSin tutut kolmitupsut. Duon Brush on -versio on uusi tuttavuus, tällä hetkellä käytössä ihan normaali versio Duosta (eli se sininen).

no7_total_renewal_microdermabrasion

Jostain syystä kuorinta-aineita multa ei löydy varastosta, niin tilasin testiin No7 Microdermabrasion-kuorintavoiteen. Tämä odottaa, että nyt loppumaisillaan oleva Antipodesin kuorinta-aine tyhjenee täysin, jotta No7 pääsee suihkuun kaverikseni.

sleek_solstice

Ja koska Sleekin Solstice-korostuspuuteripalettia on hehkutettu niin paljon, päätin että nyt voisin sitten hankkia senkin. Tästä tulossa ihan kohta oma postauksensa, sillä tämä on ollut jo muutamia kertoja testissä ja hyvältä vaikuttaa. Yhden Sleek-tuotteen ostajalle tuli kaupan päälle Power Plump Lip Crayon, joka oli kanssa ihan kiva tuttavuus.

Tällaisia Bootsin ostoksia tällä kertaa. Oliko mukana omia suosikkeja?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.