makeup,  skincare

Pienet Tallinnan reissun ostokset

Käväisin viime viikolla – tasan viikko sitten, itse asiassa – päivän työmatkalla Tallinnassa. Onneksi aikaa jäi sen verran ennen laivan lähtöä takaisin, että suuntasin nenäni Kaubamajaan. Crème de la Crèmeen en uskaltanut mennä – syynä Light My Fire. Joku päivä mä vielä sen kotiutan.

Sen sijaan Kaubamajasta löytyi tuliaiset lapselle (korvikset ja kaulakoru, juuri sellaiset mitä lapsi oli pyytänyt) sekä itselleni läjä sheet maskeja. Kyllä nyt naama kiittää!

Naamioiden lisäksi löysin vielä Misshan Anti Trouble Patch Setin, eli samantyylisen kuin mikä mulla on jo Cosrx:ltä.

Vaselinen suihkutettavat vartalovoiteet ovat olleet täysi hitti, niin päätin sitten kokeilla myös Palmer’sin versiota. Tämä tuoksuu todella voimakkaasti kaakaolta. Tulee mieleen, että olen läästinyt ihooni jotain suklaakuorrutetta. Ja sitten tekeekin mieli suklaata. Muuten tämä on koostumukseltaan samanlaista kuin Vaseline – kosteuttaa hyvin ja imeytyy nopeasti.

Ja viimeisempänä laivalta (Tallink Superstar) lähti mukaan pari tuotetta Smashboxilta.

Mulla ei ole mitään kokemusta kummastakaan tuotteesta. Halusin jonkun ripsarin ja Full Exposure lähti mukaan, siitä olen nyt sentään kuullut edes jotain. Photo Finish Lid Primer sen sijaan on ihan täysin uusi tuttavuus, pitää laittaa testiin ja kertoilla täällä, että miten kävi.

Luultavasti matka vie vielä syksystä työn merkeissä Tallinnaan ja ehkä pääsen lopultakin Kristiineen tai Rocca Al Mareen – en ole kummassakaan koskaan käynyt.

Onko joukossa joku mielenkiintoinen tuote, josta haluatte kuulla lisää?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.