makeup

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer – Light

Sisältää affiliate-linkkejä

Sain viimeinkin käsiini Physicians Formulan Butter Bronzerin sävyssä Light. Itse ostin omani iHerbistä, mutta nykyään merkkiä saa myös Cocopandan verkkokaupasta. Päätin lykätä tämän käyttöä kesään, sillä Guerlainin aurinkopuuteri on vaaleampi ja parempi talveen/kevääseen.

Butter Bronzer tuoksuu kookokselle – NAM! – mutta tämä myös varoituksena niille, jotka eivät tuoksusta tykkää. Ja siis tämä tuoksuu voimakkaasti, pakkauksen läpi pystyn tuoksuttamaan tätä. Iholla tuoksu häviää kuitenkin tosi nopeasti.

physicians formula butter bronzer

physicians formula butter bronzer light

Pakkauksessa tulee mukana ohut sivellin, mitä en ole vielä testannut, mutta matkalla (varsinkin jos matkustaa mahdollisimman vähillä tavaroilla) tämä voisi toimia, sillä sivellin on ohut mutta leveä. Pakkaus on tämän takia hieman paksumpi kuin mitä haluaisin sen olevan, mutta ei mikään järjettömän iso.

Koko pakkaus näyttää niin ihana kesäiseltä, että tätä käyttäessä on pakko vähän hymyilläkin.

physicians formula butter bronzer light

Itse aurinkopuuteri sisältää Murumuru-palmun, Cupuacu-puun ja Tucuma-palmun voita, jonka takia itse koostumus on tosi pehmeä ja levittyy iholle vaivatta. Omalla ihollani Light sävy on hieman liian oranssi, kun olen vaaleimmillani (kuten kuvissa), mutta varsinkin nyt kun pääsin polttamaan itseni – en suosittele! – niin sävy sopii hyvin. En kuitenkaan suosittele tätä sävyä tosi vaaleille ja varsinkin kylmän ihonsävyn omaaville, sillä sävy on liian lämmin. Normaalia versiota en ole kokeillut, mutta se on sekä tummempi että vähän kylmempi (tähän verrattuna) kuvissa mitä olen nähnyt.

physicians formula butter bronzer light

physicians formula butter bronzer light

Itse tykkään tästä kyllä paljon näin kesällä, eikä tätä ole hinnallakaan pilattu.

Jos tilaatte jotain (ei tarvitse olla tätä tuotetta) iHerbistä, niin koodilla DUV809 saatte 5% alennuksen tilauksestanne – ja minä saman verran rewardeja.

Seuraavana haluan testata brändin Butter Blusheja, joista sävyn Plum Rose on sanottu olevan hyvä varjostussävy.

Onko Physicians Formula teille tuttu brändi? Mikä heidän tuote on oma suosikkinne?

3 Comments

 • mses

  Tämä on niin kesäinen ja houkutteleva! Olen harkinnut hankkimista jo pitkään. Mutta nyt kun katsoo swatchejasi, niin ei tämä ehkä kyllä istuisi minulle. 😦 Oranssihkot bronzerit ja poskipunat näyttävät minulla aina melko törkeältä. Hyvä että kirjoittelit ennen tilaamista! Kiitokset.

 • Annika

  Minulla on tästä aurinkopuuterista toiseksi vaalein sövy, Bronzer, ja se on täydellinen! Mielestäni se ei ole juurikaan tuota vaaleimmaksi kuvailtua tummempi. Ainoastaan neutraalimpi. Tuo Light Bronzer oli tosi oranssi mun kasvoilla. Poskipunasävy Plum Rose on suosikkini, en kuitenkaan käytä sitä (tai mitään muutakaan) varjostamiseen vaan ihan poskipunana. Upea luonnollinen sävy, näkyy jopa minun noin NC25 sävyisellä iholla! Mahtavaa että on saatavana Cocopandalla!

 • Martina

  Hah, mä ostin kans just tän! 😀 Mut ostin sen tummemman version, koska kuulin et tää vaaleempi on vaalealle iholle liian oranssi :/ Tuoksu on aika mielenkiintoinen, tulee Yves Rocherin Monoi-sarja mieleen – ja yllättävän vahva.

  Ostin myös sarjan Eye Booster-eyelinerin, koska lemppari-tubettajani Thataylaa kehuu sitä tosi, tosi paljon (ja ehdottomati sävy Ultra Black). Ja onhan se hyvä eyeliner! Ehkä Kat von D:n Tattoo Liner on vähän mustempi, mutta PF:ssa on parempi sivellinpää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.