Uncategorized

Peter Thomas Roth Mini Mask Magic Kit

Päätin jo ennen blogin siirtoa, että ostan Tukholmasta jotain pientä arvottavaa teille ja nyt se arvonta olisi sitten täällä. Ostin sekä itselleni, että arvottavaksi yhden pakkauksen Peter Thomas Rothin Mini Mask Magic Kitiä (3 x 15ml), joka sisältää kolme pientä kokeiluversiota seuraavista naamioista: Cucumber gel mask, Rose Stem Cell Bio-Repair gel mask ja Pumpkin Enzyme mask.

En halunnut arpoa näitä, ennen kuin olisin itse päässyt kokeilemaan kaikkia kolmea, joten kannattaa lukea arvostelu, jos haluaa osallistua.

Ensimmäisenä kokeiluun lähti Rose Stem Cell Bio-Repair -naamio, joka on anti-age-naamio ja lupaa nopeuttaa solujen uusiutumista. Geeli on hyvin hyytelömäistä sekä vaaleanpunaista. Iholla tämä tuntuu viilentävältä ja hieman tahmealta – kuten yleensäkin tällaiset naamiot. Käytin tätä kahdella eri tavalla – annoin olla 10 minuuttia, jonka jälkeen iho oli kivan kimmoisa ja virkistynyt, sekä käytin yönylinaamiona. Aamulla iho tuntui kosteutetulta, hieman tasaisemman väriseltä sekä kirkkaammalta. Pieni kerros naamiota imeytyi ihoon sen verran hyvin, ettei tämän kanssa ollut tahmea nukkua – levitin naamion noin puolta tuntia ennen nukkumaanmenoa. Naamiossa on lievä ruusuntuoksu, mutta vaikka en olekaan ruusuntuoksun ystävä, ei se ollut häiritsevä.

Kahta muuta naamiota käytin peräkkäin, sillä Pumpkin Enzyme -naamio kuorii ihoa kurpitsan entsyymien, AHAn sekä pienien mikrodermaasiokristallien avulla. Tämä naamio levitetään naamalle sormenpäillä hieroen. Tässä vaiheessa varoitan, että nuo kristallit ovat todella pieniä ja todella karheita, eli ihan herkkäihoisten kannattaa olla varovaisia. Pyörittelyn jälkeen naamion annetaan olla iholla 3-7 minuuttia – itse annoin olla yli kymmenen minuuttia, hups – ja huuhdellaan pois. Että voi tulla sileä iho! Ja mikä parasta? Tämä tuoksuu ihan piparkakkutaikinalle! Tekikö mieli syödä? Ihan vähän vaan. Pakko saada täysikokoinen purkki.

Tämän jälkeen rauhoittava kurkkunaamio tuntui todella ihanalta. Kurkkunaamio on tarkoitettu rauhoittamaan sekä laskemaan turvotusta. Tätä voi hyvin käyttää myös silmien alle, jos edellisenä iltana tuli itkettyä tai syötyä liikaa suolaa. Itse en ole vielä päässyt testaamaan, että kuinka hyvin tämä laskee turvotusta. Kuitenkin kurpitsanaamion jälkeen tämä rauhoitti, viilensi ja kosteutti ihoa.

Kitiä ei saa Suomesta, mutta eleven.fi:ltä saa tilattua kaikkia naamioita erikseen. Rose Stem Cell Bio-Repair -naamion hinta on 43,20€/150ml, Cucumber-geelinaamio on tällä hetkellä alennuksessa hintaan 39,60€/150g ja Pumpkin Enzyme -naamio on näistä kaikista kallein hintaan 66€/150ml.

Mutta jos haluatte kokeilla onnea tämän Peter Thomas Roth Mini Mask Magic Kitin (3 x 15ml) saamiseksi, ennen täysikokoisen ostamista, niin tässä arvonnan säännöt (ARVONTA PÄÄTTYNYT):

 1. Jätä alle kommentti ja ihan vapaasti voit kertoa ruusuja, risuja tai kehitysehdotuksia sekä tietysti postausaiheita, mitä haluaisit lukea. (= 1 arpa)
 2. Lisäarpoja saat, jos seuraat minua/blogia Instagramissa (+1 arpa) tai Facebookin kautta (+1 arpa). Kerrothan kommentissa, mitä kautta seuraat, jotta osaan lisätä pisteet oikein. Yhteensä max. 3 arpaa.
 3. Jätäthän alle myös s-postisi (sille tarkoitettuun kenttään tai kommenttikenttään), jotta saan ilmoitettua voittajalle.
 4. Arvonta sulkeutuu su 4.9. 23:59. Ilmoitan voittajalla sähköpostitse maanantain 5.9. aikana ja odotan vastausta tiistai-iltaan mennessä. Jos en saa vastausta, arvon uuden voittajan keskiviikkona.

Onnea kaikille arvontaan!

Postaus sisältää mainoslinkkejä

No Comments

 • Mira / Blinger Shimmer -blogi

  Kuullostaa todella mielenkiintoisilta nuo naamiot, ei ole oikein nimenäkään minulle tuttu sarja 🙂
  Olet niin loistava meikkaamaan, että noita meikkikuvia ehdottomasti mielellään näkisin! Ja vaikka kosmefriikki olenkin niin ehdottoman mielelläni lueskelen myös lifestyle-puolen juttuja 🙂

  Seurailen Bloggerin, Facebookin sekä Ig:n kautta eli kolmella arvalla mukana ollaan!? 🙂

 • Jonna

  Itselleni eivät ole nämä naamiot tuttuja. Lukisin mielellään enemmänkin näistä ei niin tunnetuista brändeistä meillä Suomessa, tosin sun blogista näitä juttuja löytyykin tosi hyvin. Lifestyle-puoli kiinnostaisi myös.

  Seurailen sekä Instan ja FB:n kautta.

 • Nina

  Kuulostavat kokeilemisen arvoisilta. Tykkään kovasti erilaisista naamioista, joita tulee kyllä käytettyä. Nytkin on naamio kasvoilla 🙂 Lifestylepostaukset kiinnostavat, samoin musiikkiin ja kirjoihin liittyvät. Musta on aina kiinnostavaa tietää, mitä ihmiset kuuntelevat ja lukevat.
  Seurailen FB:n kautta ja samoin Instassa

 • OutiS

  Ihana palkinto. Tuo kurpitsanaamio kuulostaa juuri siltä, mitä omat kasvoni tällä hetkellä kaipaavat.
  Pidän siitä, että esittelet vähemmän tunnettuja merkkejä.
  Toivoisin silmänrajaus-tutoriaalin, olet niin helkkarin taitava tekemään silmämeikkeihisi rajaukset. Ja arvio silmänrajausväreistä kiinnostaisi.

 • Mia / Beauty Highlights

  Kolmella arvalla mukaan, kiitos! Näitä olisi kiva päästä kokeilemaan. Brändi nimeltä tuttu, mutta en ole vielä mitään sarjalta kokeillut 🙂
  Annan sulle sunnuntairuusut siitä, että tykkään katsella sun meikkikuvia! 😀

 • Anna

  Naamiot kuulostaa mielenkiintoisilta! Tosi kiva, kun esittelet näitä vähän tuntemattomampia merkkejä! ❤️
  Seuraan myös instan kautta. 😊

 • Heli Heinonen

  Upea arvonta itselleni täysin oudoista tuotteista.
  Kolmella mukana (blogger, insta ja fb)
  Ostokset ja meikkikuvat on mulle mieleen 🙂

 • Tjja

  Juuri nämä tuotearvostelut saa paljon ruusuja ! On ihana lukea rehellisiä kommentteja tuotteista 🙂 ehdottomasti mukaan arvontaan, 2 arpaa, seuraan instagramissa !

 • Pinja

  Kehuja saat blogin uudesta tyylistä, todella kiva, selkeä ja moderni!

  Postaustoiveina voisi olla tuotevinkkejä kaikenlaisista naamioista (ja muista ns. hemmottelu/spessutuotteista), koska rakastan niitä! Lisäksi ulkomaiset nettikaupat, niistä tilailu, vähän tuntemattomammat sarjat yms kiinnostaa, koska itse olen ihan pihalla moisista.

 • Jasmiina

  Olen verrattain uusi lukija, mutta palaan blogiisi ihanien tuote-esittelyiden ja perusteellisten tuotearvosteluidesi ansiosta. Niitä toivon siis jatkossakin 🙂

 • Emsku

  Ooooh, mikä arvonta!! Varsinkin tuo entsyyminaamio kuulostaa aivan ihanalta!

  Kiva blogi, teet kauniita meikkejä ja hyviä arvosteluita ja esittelyjä!

 • mses

  Erittäin mielenkiintoisen kuuloisia naamioita. Olen näitä joskus hypistellyt ulkomailla, mutten ole uskaltanut ostaa ilman, että on lukenut arvioita. Blogissasi parhaita juttuja on juurikin näiden Suomessa tuntemattomampien tuotteiden esittely. Seurailen vain Bloglovinin kautta, joten 1 arpa.

 • Martina

  Oooh, noi naamiot kiinnostais kyllä tosi paljon! 🙂 YT:ssa olen pari kertaa törmännyt ko. merkkiin ja merkin maskeja on kovasti kehuttu.

  Seurailen Bloglov’in ja Instan kautta 🙂

 • Emma

  Oi olisi tosi kiva kokeilla noita naamioita! Tykkään lukea tuote-esittelyitä ja -arvosteluita varsinkin tällaisista tuotteista, joita ei saa Suomesta. Se tekee verkkokaupoissa shoppailusta paljon helpompaa, kun ei tarvitse arvailla, kuinka tuotteet toimivat käytännössä (:
  Seurailen blogiasi myös instagramissa eli 2 arpaa.

 • Pauliina

  Mielenkiintoinen naamiokolmikko! Pitänee harkita ensitilauksen tekemistä eleveniltä. Ruusunaamio houkuttelee ehkä eniten.
  Uusien tuotteiden esittely ja tuotearvostelut on itselleni mieluisinta luettavaa. Ja aina jaksaa kiinnostaa mielipiteet boxin sisällöistä!
  Osallistun yhdellä arvalla kivaan arvontaan. Niin tosiaan, arvonnat on tietysti aina mieleen!

 • Hiituska

  Eläinkokeeton ja luonnonkosmetiikka kiinnostavat! Seuraan vain täällä koska boikotoin instaa, toki facessa seuraan purkkiksen uutta sivua 🙂

 • Elise H.

  Kaikilla kolmella arvalla mukana 🙂 Nuo naamiot vaikuttavat kiinnostavilta, tuo onkin aivan uusi merkki minulle.
  Postausideana se, että kiinnostaisi tietää mitä tilattavia kosmetiikkaboxeja maailmalla on, ja onko muita Suomeen tilattavissa olevia kuin LookFantasticin BeautyBox.

 • Essi v

  Kiva arvonta! Ehdottomasti eniten pidän blogistasi tyylikkäistä ja siisteistä kuvista joita on aina ilo katsella. Blogi on ulkoasultaan siisti, ja myös mobiililaitteella on helppo lukea tekstiä (erittäin iso plussa tästä)
  Seuraan myös facebookissa 🙂

 • Sari P

  Uutuustuotepostaukset ovat mielenkiintoisia! Esittelyistäsi saa hyvän kuvan tuotteesta ja sen luettua ehkä uskaltaa ostaa verkkokaupasta sen ihanalta vaikuttavan tuotteen omaan käyttöön 😀

 • TeijaH

  Yhdellä arvalla mukana. Olen ollut satunnainen vierailija Purkkimafian kautta ja juuri nyt teen teistä vakiseurattavista kirjanmerkkiluetteloa 🙂 Taisin lukea sinun blogistasi Jolie Boxista, jäin tarkkailemaan seuraavia bokseja ja tilasin sitten lopulta itsekin – nimim. ensimmäistä boksia odotellessa. Spostiin tulikin jo viesti kulmakynästä, joka näytti mieluisalta. Blogissa “iloinen sekoitus kaikkea mahdollista” kiinnostaa minua enemmän kuin pelkkä kosmetiikka. Uutuudet toki viehättävät, mutta tällainen hitaasti lämpenevä panee harvemmin toimeksi ja hankkii niitä. (Poikkeuksena esimerkiksi Jolie Box, jossa meni vain muutama kuukausi…) Kaikenlaiset vinkit kiinnostavat aina!

 • Laura @laurantaina

  Täytyihän sitä liittyä mukaan arvontaan, kun kerran Sephorassa tuota naamiolaatikkoa jo kerran käpistelin. 🙂 Olen yhdellä arvalla mukana, satunnainen vierailija Purkkimafian kautta ja huomasin sinun kommentoineen myös omaan arvontaani. x Tykkään kovasti uudesta ulkoasusta!

  xx Laura from Laurantaina Beauty Blog

 • sikkuralla

  Mukana yhdellä arvalla. Tuotearvostelut ovat sellaisia, jotka kiinnostavat ja houkuttavat mahdollisesti kokeilemaan itse tuotteita.

 • Lily

  Kosmetiikkapostauksia toivon jatkossakin, vaikkei tietenkään satunnaisista lifestyle-postauksista haittaakaan ole 😉 yhdellä arvalla mennään

 • Hanna B

  Tosi kaunis ja selkeä blogin pohja! 🙂 Löysin blogiisi Purkkiksen kautta. Tykkään tuotearvosteluista ja niitä toivon jatkossakin. Seuraan myös instan kautta, 2 arpaa.

 • Sini Ojala

  Pidän sinun kuukauden suosikit postauksista! Osaat meikata tosi hyvin! Seuraan sinua instassa joten olen kahdella arvalla mukana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.