makeup

Perversion – mustaakin mustemmat ripset

Puolan reissulta ostin Urban Decayn Perversion -maskaran lentokentältä ihan ex tempore, kun halusin käyttää viimeiset zlotini. On tehnyt mieli kokeilla tätä ripsaria jo pidempään ja ajattelin ostaa tämän Suomesta kunhan palaisin matkalta, mutta sitten lentokentällä näinkin UD-pisteen ja ostin tämän sieltä.

Itse tuubi on todella kevyt, kädessä se tuntuu kuin sisältö olisi jo kulutettu loppuun. Harja on aika perus – ei mikään jättiläinen muttei pieninkään. Kyllä tällä silti luomensa saa tuhrittua, itse nyt melkein onnistun millä tahansa harjalla sen tekemään.

Perversion on todella musta, pidentävä ja tuuheuttava maskara. Tällä oli myös helppo kerrostaa massaa ripsiin ilman, että päädyin yhteen liimaantuneiden ripsien vangiksi. UD:n mukaan tätä voi hyvin kerrostaa myös tunteja ensimmäisen laiton jälkeen, tätä en ole itse testannut.

Maskara ei myöskään kovettunut ripsissä rapisevaksi, vaan ripset pysyivät pehmeinä läpi päivän.

Vedenkestävä tämä ei ole, mutta pysyi kuitenkin hyvin pakoillaan kokonaisen päivän ja kesti kostean ilmankin. Tässä pitäisi olla mukana ripsiä hoitavia aineita, mutta eihän niiden tehoa oikeastaan näy, jos ei käytä pitkään samaa ripsaria.

Onko Perversion teille tuttu tai kiinnostaako?

4 Comments

  • -klaudia

    Mä taas koin ton harjan tosi kömpelöksi. Harvemmin tulee suttailtua luomia mutta tuon kanssa saan joka kerta sutut luomeen. Mun ripsille ei myöskään tee kunnolla tuuheutta. Ihan nätit arkiripset tulee mutta en ole saanut kerrostettua kunnolla näyttävyyttä tai sitten ei ole hermo ja aika arjessa kestänyt. Ei kyllä klimppaa ripsiä mutta en tosiaan ole tuuheuttakaan saanut. Pituudesta en osaa sanoa, koska itsellä on jo valmiiksi aika pitkät ripset enkä huomaa oikein millään ripsarilla tuota pituuden tuomista. Haen siis tuuheutta enkä tällä kyllä ole onnistunut sitä saamaan. Kivan joustaviksi jää ripset kyllä eikä ole minullakaan varissut eikä pienistä vesitipoista levinnyt. Petyin kyllä tuohon kokemukseen muuten, koska odotin enemmän kuulopuheiden perusteella.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.