Uncategorized

Pelastusta naamalle etanalimasta

Ostin lokakuussa Tallinnan työmatkoilta Mizonin pari etanalimatuotetta – Snail Repairing Foam Cleanser sekä Snail Recovery Gel Cream. Molemmat ovat olleet ahkerassa käytössä ja voi olla, että tänään alkavalta uudelta Tallinnan työreissulta on voinut näitä lähteä mukaani lisää.

Snail Repairing Foam Cleanser on tosi oudon tuntuista. Tahmeaa ja helmenväristä. Käytän tätä Clarisonicin kanssa ja tämä todellakin vaahtoaa. Snail Repairing Foam Cleanser myös pesee ihon narisevan puhtaaksi, muttei kuivata ihoa. Ei mitään valitettavaa tästä! Tämä on tarkoitettu seka- ja rasvoittuvalle iholle.

mizon_snail_repairing_foam_cleanser

mizon_snail_repairing_foam_cleanser

mizon_snail_repairing_foam_cleanser

Snail Recovery Gel Cream on nimensä mukaisesti geelimäistä voidetta. Tämä lupaa korjata ihon pieniä virheitä – esim. häivyttää aknenäppyjen jättämiä punaisia läiskiä. Itse käytän tätä aamulla, sillä tämä imeytyy nopeasti ja sopii hyvin meikin alle. Tässä on myös kosteustehoja hyaluronihapon ansiosta, mutta talvisin tarvitsen itse tämän alle vielä Lumenen hyaluronihappotiivisteen – tai vastaavan. Tämä Gel Cream on tarkoitettu sekaiholle sekä rasvoittuvalle iholle, kuivaihoisille on oma versionsa. Tämä on auttanut finnien jättämien jälkien häivyttämiseen eikä ihoni ole vielä näin alkutalvesta kärsinyt yhdestäkään kiristivästä tunteesta päivän mittaan eikä näyttänyt kuivalta.

mizon_snail_recovery_gel_cream

mizon_snail_recovery_gel_cream

Suosittelen kokeilemaan, jos omalle ihotyypille vain sopivat! Näitä Mizonin tuotteita saa tilattua tietääkseni myös iHerbistä.

Onko Mizon tuttu brändi? Mitä suosittelette kokeiltavaksi brändiltä?

No Comments

  • OutiS

    On tuttu. Tilasin tuon geelivoiteen tyttärelle Bearelilta, sieltä saa myös putsaria. Itselle ostin Mizonin hyaluroniseerumin ja kollageenivoiteen ja olen tykännyt kovasti.
    Teiniä inhotti ensin ajatus etanalimasta, kuten hän voidetta kutsui, mutta kokeilun jälkeen voide jäi käyttöön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.