Uncategorized

Patyka Huile Absolue – kosteutta iholle

Kävin Jolien bloggaajaillassa viikko sitten. Ilta oli ihana – meillä oli aikaa katsella tuotteita, kysellä sekä jutella. Lähtiessämme saimme käsiimme kassin, josta löytyi otsikossa mainittu Patykan öljyseerumi.

oobd_patyka_huile_absolue_1

Itse en ole koskaan Patykalta mitään kokeillut, mutta olen ollut kiinnostunut kokeilemaan. Minähän en ole luonnonkosmetiikan suurin ystävä – ehkä vain siksi, etten ole löytänyt mitään erityisen mahtavaa tuotetta vielä. Kokeilin siis innoissani upeaan pakkaukseen pakattua seerumia. Pahvipakkaus aukeaa kuin kukka paljastaen öljyseerumin lasipullossa. Aivan upean näköistä!

oobd_patyka_huile_absolue_3

Huile Absolue on tarkoitettu kasvoille, vartalolle sekä hiuksille. Itse kokeilin tätä vain vartalon iholle sekä loput tuotteesta lääpin hiusten latvoihin. Täytyy myöntää, että ensimmäisenä vastaan tuli tuoksu – tai omaan nenääni todella voimakas haju. Poikaystävänikin kommentoi, että haisee ihan hirveälle ja dramaattisesti, että silmiä kirvelee. Tuoksu on todella yrttinen ja vahva.

oobd_patyka_huile_absolue_2

Öljyseerumissa on ihania ainesosia, kuten omega-rasvahappoja sisältävää koiranruusua, kosteuttavia vehnänalkio-, jojoba- ja oliiviöljyjä. Tuote imeytyy yllättävän nopeasti, vaikka hetken aikaan iho kiilteleekin öljystä. Kynsinauhani tykkäsivät tästä, mutta valitettavasti en vain pääse yli tuoksusta. Kokeilin tuotetta muutamia kertoja ja vaikka kosteustehot ovat paikallaan, niin tämä lähtee työkaverilleni, joka toivottavasti pystyy käyttämään tuoksun takia.

Suosittelen tätä kyllä kaikille kuivaihoisille, mutta luonnonkosmetiikan tuoksuihin tottumattomia suosittelen ehkä tuoksuttelemaan tätä ennen ostamista.

Öljyseerumia saa ostettua Jolien verkkokaupasta 49 euron hintaan.

I received this beautifully packaged Patyka Hulie Absolue oil serum from a blogger evening I attended. I’m not a fan of natural cosmetics mostly because I haven’t really found products that work for me. There’s always something that I can’t seem to get along with – with this one too. This oil serum is really hydrating and my skin likes it, it stays on the skin for a while but sinks in surprisingly fast for oil. The problem I had with this product was the scent – it’s too herbal, I just can’t live with smelling it for hours after using the product. Even my boyfriend hated the scent. So this is going to my coworker who suffers from dry skin, really hope she likes this one. Otherwise a beautiful product and if you can live with the scent I totally recommend getting this one.

Tuote saatu blogin kautta / Product received as pr sample

2 Comments

  • Jonna H.

    Ennen olisin sanonut, että en jätä mitään ihanaa tuotetta käyttämättä hajun vuoksi, mutta nyt on pakko sanoa, että ymmärrän sua. Ei ole pitkä aika, kun eteeni tuli ekan kerran tuote, joka on muuten aivan ihana, mutta se haju, Siinä on jotain joka sai mahani pyörimään ja en vain pystynyt käyttämään. 🙁 No joku saa tästä ihanan tuotteet itselleen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.