body

Paras jalkarasva, ehkä ikinä

Aika vahvasti ilmaistu, mutta olen aika hyvin elefantinnahkajalkoineni siinä uskossa, että olen löytänyt parhaimman jalkarasvan. Vaikka tämä ei maltaita maksa, niin pitää se kuitenkin tilata netistä – ainakin vielä.

Nimittäin kyseessä on Deciemin yhden brändin – The Chemistry Brandin – jalkarasva nimeltä Heel Chemistry. Ja tämän jalkarasvan tarkoituksena on lopettaa kovettumien uusiutuminen. Tämä ei kuori jalkoja urealla tai hapoilla, kuten moni muu kovettumille tarkoitettu jalkarasva tekee.

Tämä jalkarasva kosteuttaa erittäin kuivunutta ja halkeillutta ihoa, mutta samalla ylläpitäen alla olevan uuden ihon kosteutta, jotta sama ei enää toistuisi. Tätä käytetään kahden viikon ajan aamuin illoin, jonka jälkeen tätä voi käyttää tarvittaessa. Itse huomasin jo viikossa suuren eron jaloissani, mutta koska olen erittäin paha kanta-astuja, niin joudun käyttämään kantapäissä tätä voidetta myös tuon 14 päivän jälkeen – vaikkakaan en kahta kertaa päivässä tätä läträä jaloilleni.

the_chemistry_brand_heel_chemistry

Voide on yllättävän kevyttä, ei yhtään jankkia ja imeytyy aika nopeasti. Alkuun en uskonut, että näin kevyt voide voi ihan oikeasti tehota, mutta niin se vain teki. Jalkojen lisäksi tuotetta voi käyttää mille tahansa kehonosalle, joka kärsii erittäin kuivasta ihosta.

Tulen ehdottomasti tilaamaan tätä lisää – muutaman purkin aina kerrallaan ettei vahingossakaan lopu. Hintaa tällä on 17 euroa ja omassa käytössäni tämä kesti alle 2kk (päivittäin käytettynä). Mielestäni kuitenkin erittäin hintansa arvoinen.

Mikä on teidän lempijalkarasva?

5 Comments

  • Salka

    Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Olen tykännyt niistä Freemanin tuhdeista jalkavoista, se Vanilja-Jasmiini on niin ihanan tuoksuinenkin. Mutta tämä alkoi kyllä kiinnostaa!

  • Jonna

    Compeedin jalkovoide, olin jo uskaltautumassa tekemään kuorintaa jalkoihin, mutta sitten aloin käyttämään tuota voidetta, viikko levittelin joka ilta ja pystyin unohtamaan kuorinnan, kantapäät täysin sileät. 😮 Eron toki huomasi jo ekan levityskerran jälkeen, mutta viikossa mun jalat oli kuin uudet.

  • Anne R

    Hei! Mistä tilaat tätä voidetta? Täytyy saada myös itse testiin kantapäille, jotka vaatii alituista rasvaamista. Vaikka ja mitä on tullut testailtua vuosien varrella, mutta se HG tuote on edelleen löytämättä. Apteekista ostettava Locobase Repair on normisti käytössä, toistaiseksi ollut ehkä tehokkain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.