Uncategorized

Parantavaa volyymia L'Anzalta

Sain testiin keväällä L’Anzalta Healing Volume -shampoon ja hoitoaineen, joiden tehtävä on tuuheuttaa hiusta. Sen jälkeen, kun olen alkanut värjäämään hiuksia punaisella, olen voinut jättää blondatuille hiuksille tarkoitetut korjaavat ja silottavat tuotteet pois – blondaus on aikoja sitten kasvanut hiuksista pois.

Niinpä olen halunnut vähän luonnollisempaa volyymiä hiuksiin, sillä olen todella huono tekemään hiuksilleni mitään ja luonnollisessa tilassa ne menisivät pitkin päätä. Minulla on paljon hiuksia, mutta yksittäinen hius on todella ohut sekä suomalaisittain liukas ja lasimainen.

Healing Volume -sarjan tuotteissa on bambu-uutetta, jossa on luonnollista silikaa. Tämän pitäisi nanotekniikan takia mennä syvälle hiukseen ja tuuheuttaa hiusta sisältä päin. Tiedä sitten häntä, kun en juurikaan tiedä paljonko hiukseen voi sisälle tunkea tavaraa.

Shampoossa ei ole sulfaattia, minkä takia tätä suositellaan myös värjätyille hiuksille. Shampoon pitäisi hellävaraisesti pestä hiuksista pois öljyn, joka latistaa niitä. Shampoopesun jälkeen hiukset ovat puhtaat ja aika hyvin takkuavat. Eivät kuitenkaan narisevan puhtaat, luultavasti johtuu sulfaatittomuudesta. Aika outoa, sillä hius tuntuu aika harakanpesältä pesun jälkeen, vaikkei narisekaan. Itselleni on melkein sama mitä shampoota käytän, sillä useimmilla hiuksen saa puhtaaksi. Tämä ei ole poikkeus, hiukset ovat todellakin puhtaat yhden käsittelyn jälkeen.

Hoitoaineen tarkoituksena on tuoda hiuksen tyveen ravintoaineita ja samalla kiillottaa hiusta. Tässäkin on bambu-uutetta.

Tuotteiden tuoksu on hyvä, L’Anzan tuotteet kai tuoksuvat kaikki hyviltä. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen puhtailta ja hoidetuilta, mutta ei silikonisen liukkailta tai raskailta. Pidemmissä hiuksissa ehkä tarvitsisin latvoihin lisää hoitotehoa, mutta näin lyhyehköissä hiuksissa tuotteet ovat juuri sopivan peseviä ja hoitavia. Värin kestoa en ole tämän huomannut pidentävät, mutta oranssi on muutenkin hieman vaikea väri ylläpitää.

Tulen mielelläni käyttämään tuotteet loppuun. Ostaisin uudestaankin, jos tarvitsisin vielä tämän jälkeen tuuheuttavia tuotteita – tai kaappi ei olisi täynnä hiustuotteita jo ennestään. Shampoon ja hoitoaineen hinta on 29,50 euroa / pullo.

Onko teillä kokemusta L’Anzan tuotteista?

Tuotteet saatu blogin kautta

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.