lifestyle

Paluu arkeen

Se on sitten neljän viikon loma takana, ja huomenna paluu arkeen. Valitettavasti blogiloma kesti koko loman. Oikeastaan vasta tänään oli ekaa kertaa tunne, että jaksan kaivaa läppärin esille ja naputella tekstiä tänne. Niinpä yritän saada tänään ulos tämän postauksen lisäksi pari myös ensi viikolle.

Mitä sitten kesällä on tapahtunut? Olenkin täällä kertonut, että itselläni oli tosi kiire touko-kesäkuu. Oli pakko saada yksi projekti siihen pisteeseen, että tänä aikana korkeammat tahot voivat tehdä päätöksensä sen jatkosta, jotka kuulen sitten huomenna. Tämän lisäksi kesäkuussa mies vaihtoi töitä, joten meillä ei ole ollut lomaa samanaikaisesti ja hänkin pääsi heti töiden alkuun matkustelemaan.

Kävin nopeasti tuossa 3 viikkoa sitten tyttäreni kanssa Kööpenhaminassa. Olen ollut siellä parikin kertaa, mutta suurimmat turistihommat olivat jääneet tekemättä/näkemättä. Nyt käytiin Tivolissa ja katsomassa Pientä Merenneitoa. Jos ei tuo riittänyt, niin heti tiistaina on lähtö uudestaan Kööpenhaminaan, tällä kertaa työmatkan merkeissä pariksi yöksi – ja pariksi todella pitkäksi työpäiväksi.

Jottei matkustelut loppuisi, niin luulen, että elo-syyskuu tulen olemaan enemmän ulkomailla kuin Suomessa. Eli jos blogi on välillä tauolla, niin syynä on ihan oma jaksaminen. Itse matkustelu ei stressaa, mutta valitettavasti matkustelussa työpäivät ovat pidempiä ja yleensä teen töitä vielä hotellihuoneessakin.

Siskoni ja hänen avomiehensä hankkivat itselleen rescuekoiran, jota pääsin jo pikaisesti tapaamaan. Söpö pieni makkara!

Loma on suurimmaksi osaksi mennyt nukkuen, mikä oli mun koko ajatuskin lomalle. Nyt ehkä riittää energiaa alkusyksyyn, ennen kuin taas pääsen pitämään jäljelle jääneet pari viikkoa lomaa.

Miten teidän kesä on mennyt? Onko lomat vietetty vai vasta edessä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.