lifestyle

Paavo Pesusientä tytöille

Koska meneillään oli alennusmyynnit, niin päätin eilen käydä töiden jälkeen katsastamassa vielä viimeisen kerran alerekeistä lastenvaatevalikoiman. Lapset kasvaa niin nopeasti, että helpompi ostaa alennuksesta vaatteita, kun puolen vuoden päästä ne on pienet. Meidän neiti käyttää tällä hetkellä 146/152-kokoisia vaatteita ja on aika hoikka eli hänelle on helppo ostaa ilman kokeiluja vaatteita, joissa on vähänkin elastaania joukossa tai kuminauhavyötärö – farkut onkin sitten toinen juttu.

Niinpä päädyin matkallani myös Forumin Gulliveriin. Myyjä kertoi heti, että kaikki on puoleen hintaan, joten uskalsin alkaa selata rekkejä. Normaalisti vaatteet ovat aika normaalihintaisia – yleensä siis ostelen lapsen vaatteita Stockmannin halvemmilta merkeiltä, joten about samoissa hinnoissa, ehkä vähän kalliimpia. Ja mitä silmäni näkivätkään – Paavo Pesusieni -vaatteita!

oobd_gulliver_spongebob_squarepants_dress_mekko_

oobd_gulliver_spongebob_squarepants_dress_mekko_

oobd_gulliver_spongebob_squarepants_dress_mekko_

oobd_gulliver_spongebob_squarepants_dress_mekko_

oobd_gulliver_spongebob_squarepants_dress_mekko_

Eikö olekin kaunis? Kokoelmassa oli myös paljon muita vaatteita sekä uimapukuja – kaikki 50% alennuksessa, kokoja ei hirveästi ainakaan Forumin liikeessä enää ollut, sillä tämä on poistuvasta kokoelmasta. Hintaa tälle mekolle jäi alennuksen jälkeen vain 28 euroa.

Joo, lapsi ei tykkää Paavo Pesusienestä, joten saa nähdä saanko häntä tähän mekkoon, mutta koska mekko on muuten tosi ihanaa materiaalia (97% puuvillaa) sekä näyttää hienolta – Paavoineen päivineen.

Jos lapsi hankaa pahasti vastaan, niin ehkä joudun arpomaan tämän 152 kokoisen mekon jollekulle muulle. Tämä selviää viimeistään sunnuntaina, sillä tarkoitus olisi saada tämä mukaan ensi viikon Tukholman reissulle.

Mitä mieltä teillä ollaan Paavo Pesusienestä?

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.