shopping,  skincare

Ostoksia elevenistä

Sisältää affiliate-linkkejä

Kyllä, taas on käyty shoppailemassa. Tämä(kin) tilaus lähti ihan tarpeesta, sillä olin yhtäkkiä jäänyt ilman meikinpoistobalmia tai -öljyä. Ei tietoa, että miten näin on päässyt käymään, mutta nyt vain oli.

Niinpä kysyin bloggaajakollegoilta, että mitä he suosittelevat minun testaavan seuraavaksi. Muutamakin hehkutti Holika Holikan Seed Blossom Moisture Cleansing Oilia, joten sen takia päädyin tekemään tilausta elevenille.

holika holika oil

Olen tätä käyttänyt nyt muutamia iltoja ja täytyy myöntää, että tämä on juuri sellainen puhdistusöljy mitä etsinkin. Tämä on ohutta ja poistaa myös vedenkestävän meikin ilman vaikeuksia. Ja tuoksu on tässä tuotteessa aivan ihana! Ja suuresta pakkauskoosta plussaa, ei lopu ihan heti.

ren clearcalm cleanser

Seuraavaksi tarkistin REN-tuotteiden tilanteen ja koska omaa lempparipuhdistusainettani Clearcalm 3 Clarifying Clay Cleanseriä löytyi, niin nappasin sellaisen. Clearcalm-putsari on ihana savipohjainen ja rauhoittava, mutta silti tehokas puhdistaja. Käytän sitä, kun naamani kiukuttelee mulle – on joko kuiva tai kipeä finneistä.

pixi hydrating milky mist

Pixin Hydrating Milky Mist on houkutellut jo pidempään, joten päätin ostaa senkin nyt testiin, sillä kosteussuihkeeni oli loppumassa . Vaikka varastosta löytyykin muita, niin tämä vain oli liian sopiva rako jättää ostamatta. Tämä tuoksuu aivan ihanalle ja suihke tosi hienojakoinen. Kosteuttaa hyvin. Voisin hyvin harkita ostavani uudestaan, vaikka Cliniquen Moisture Surge -suihke onkin lempparini edelleen.

l'oreal hydra genius

Päätin myös ostaa L’Oreal Hydra Genius Aloe Water -seerumin(?), sillä tätäkin oli kehuttu. Omani on Normal to Dry -versio, sillä ostin tämän ennen kuin ihoni pääsi rasvoittumaan Acnatac-kuurin johdosta. Jätän tämän version odottamaan kylmempiä aikoja ja käytän normaali/sekaihon version nyt, johon sekoitan The Ordinaryn L-Ascorbic Acid -jauhetta.

Oliko tuotteissa omia suosikkeja?

One Comment

  • Mimosa

    Itselläni on tuo Aloe Water lopuillaan, vaikka ei omalle ihotyypille olekaan. Olen tykännyt ja on todella riittoisa, vaikka olen joskus kerrostanutkin sitä 🙂 On tainnut miulla kestää päivittäisessä käytössä noin 4 kk tai enemmänkin, ostaisin kyllä uudelleen! Imeytyy nopeasti ja on helppo levittää päälle muut tuotteet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.