makeup,  shopping

Oslon minimaaliset ostokset

Olin siis alkuviikosta pari päivää Oslossa työmatkalla. Olin etukäteen ajatellutkin, että tuskin sieltä pahemmin tulee mitään ostettua, sillä Norjan hintataso nyt on mitä on – eikä siellä ollut ihmeellisempiä merkkejä, mitä ei täältäkään saisi.

Paitsi sitten tajusin, että vaikka Douglas on mennyt konkkaan (nyyh, siellä olisi ollut esim. Laura Mercier), niin Boots löytyy. Ja vaikka Bootsin valikoima ei ollut mitään verrattuna Brittien Bootsin valikoimaan, niin olihan siellä Soap&Glory – aika pieni valikoima kylläkin.

oslo boots carmex soap & glory

Niinpä päätin kokeilla Kick Ass -puuteria, tällä hetkellä käsiveskassa on kulkenut mukana S&G:n One Heck of a Blot -puuteri. Eli katsotaan, miltä Kick Ass tuntuu. Ja samalla nappasin hylsymuotoisen Carmexin SPF15 -huulirasvan mukaani.

benefit first class faves

Lentokentällä oli aika huono valikoima – MACin pisteellä en edes jaksanut käydä – mutta sitten tajusin että vaikka Benefitillä ei ollut omaa myyntipistettä, niin muutama Travel Set sieltä löytyi – ostamani First-Class Faves, kahden Hoolan pakkaus sekä kahden They’re Real minimaskaran pakkaus. Hoola on liian tumma minulle ja They’re Real on ok, mutten tarvitse nyt ripsivärejä enempää, jonka takia päädyin First-Class Favesiin, jossa on hyviä matkakokoisia tuotteita – osaa olen kokeillut, osaa en.

Voin kirjoittaa itse Oslon matkasta vähän enemmän joku muu kerta, nyt vain tällainen – olen elossa ja sain postauksen ulos -päivitys.

Oikein ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.