makeup

Oranssia syksyyn

Syksy on mun lempivuodenaika. Ilma on ihanan viileä ja raikas – varsinkin aamuisin – ja sadekaan ei ole kuuman kesän jälkeen pahitteeksi luonnolle. Ainoastaan lähestyvä talvi – joka on vuodenajoista inhokkini – voi vähän masentaa fiilistä.

Lämpimät neuleet on kaivettu jo käyttöön, niinpä on myös aika kaivaa esiin syksyiset meikit – oranssia, murrettua vihreää, tummia huulia ja vaaleammat meikkivoiteet.

Niinpä kaivoin esiin Smashboxin ihanan Thrill Seeker -huulipunan ja päätin vetäistä oranssia myös silmiin. Anastasia Beverly Hillsin paletit Modern Renaissance ja Subculture saivat molemmat tarjota lämpimpimpiä sävyjään silmiini.

orange makeup smashbox thrill seeker

orange makeup smashbox thrill seeker

orange makeup smashbox thrill seeker

Syksy tuo taas muutoksia mukanaan. Minulla meinaan alkaa viimeinen viikko nykyisissä työtehtävissä, ensi viikosta siirryn takaisin tutumpaan ympäristöön. Vaikka ympäristö on tuttu, niin työtehtävä on täysin uusi – ainakin suurimmaksi osaksi uusi. Tulen tekemään töitä erilaisissa projekteissa ja tietojeni mukaan ei ainakaan tarvitse hetkeen pyöritellä töissä peukaloita, vaan työpäivistä voi tulla pitkiäkin. Onneksi tämä ei ole ongelma, sillä mieluummin olen ylityöllistetty kuin alityöllistetty.

Kiva nähdä taas pitkästä aikaa vanhoja työkavereita – ja päästä töihin jossa tunteekin osaavansa jotain, viimeiset kuukaudet on koko ajan ollut olo, että en osaa mitään.

Syyskuun vika viikko alkakoon nyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.