makeup

Oodi Barbapapalle!

Kuinka moni luki lapsena Barbapapa-kirjoja tai katsoi sarjaa (te nuoremmat olisitte sitä voineet katsoa)? Hep! Minä luin kirjoja ja vähänkö oli siistiä, että barbat pystyivät tekemään itsestään eri muotoja ja päästä pois kiipelistä. En kyllä pysty enää nimeämään kaikkia barba-lapsia.

Mutta niin se syy, miksi puhun Barbapapoista on 3 Concept Eyesin Barbapapa-tuotteet. Ja yksi niistä päätyi minulle – nimittäin ihana cushion poskipuna. Katsoin, että CultBeautyn sivuilta saa vain enää muita Barbapapa-tuotteita (esim. cushion-meikkivoidetta), mutta pakkohan tästäkin on nyt kertoa, kun on niin söpö tuote. Katsokaa nyt Barbapapaa ja Barbamamaa tämän poskipunan kannessa!

3_concept_eyes_barbapapa_blush

3_concept_eyes_barbapapa_blush

Ensinnäkin 3 Concept Eyes on korealaisen vaatebrändin – Stylenandan – sisarsarja. Stylenanda sekä 3 Concept Eyes on molemmat suunnattu 18-35-vuotiaille nuorille naisille. Hähää! Olen vielä nuori!

Poskipunaa oli saatavilla kahdessa sävyssä – pinkkinä ja persikkaisena. Tietysti otin persikkaisen. Swatch-kuvissa se näytti aika pelottavalta, mutta kokeiltuani itse poskipunaa tajusin, että sitä oli kerrostettu todella paljon kuviin. Itse poskipuna on tosi kosteuttavan ja vetisen tuntuinen poskilla ja jättää hennon sävyn poskille (jota on tosi vaikea saada kuviin). Sitä saa kuitenkin helposti kerrostettua. Itse tykkään käyttää tätä poskipunaa niinä päivinä, kun olen todella vähällä meikillä liikenteessä, tai kun iho tuntuu kuivalta. Tämä pysyy omilla poskillani muutamia tunteja, jos en puuteroi, mutta puuterin kanssa hyvin työpäivän ilman häviämistä iholta. Kuivaihoisemmilla tämä toimisi paremmin, eikä pelkästään sen sisältämän hyaluronihapon takia.

3_concept_eyes_barbapapa_blush_peach

Aivan ihana konsepti! Olen jo aikaisemmin näyttänyt tämän poskipunan, sekä Geeky-huulipunan kasvoillani, mutta tässä vielä kertauksena. Lisää kuvia löytyy 3 Concept Eyes -testipostauksesta.

3_concept_eyes_geeky_lipstick_peach_blush

Näiden tuotteiden jälkeen kyllä kiinnostaa testata muitakin tuotteita 3 Concept Eyesilta.

No, oliko Barbapapat suosiossa lapsuudessasi? Haluaisitko niitä meikkikokoelmaasi?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.