makeup

Onnittelut essence!

Vasta vähän aikaa Suomeen rantautunut essence täyttää tänä vuonna jo kunnioitettavat 15 vuotta! Ja mikä ihana partybox ilmestyikään Postin pakettiautomaattiin. Ja partyboxin lisäksi paketissa oli vielä lisää essence-tuotteita.

Itse en ottanut niin ihania kuvia kuin Noora, mutta tässä vähän teillekin synttärihuumaa. Oli ihan pakko näyttää teillekin, että välillä näiden PR-pakettien eteen nähdään paljon työtäkin – yhtä kiitollinen olen silti kaikista näytteistä. Tällaisia on vain kiva kuvata.

essence_birthday_box

Essence on omassa hintakategoriassaan maailman parhaiten myyty kosmetiikkabrändi ja sitä on saatavilla jo yli 80 maasta. Aika hyvin!

Teeman nimi on Celebrate Life in Pink ja aika pinkkihän tuo boxi on. Pallot jäivät puhaltamatta, ne pitää säästää johonkin omaan juhlaan.

essence_birthday_box

Laatikosta ilmestyi mm. seuraavia asioita: matt matt matt lipstick lipgloss, extreme longlasting eye pencil, my must haves palette sekä neljä sävyä siihen ja matt fixing compact powder.

essence_birthday_box

Aivan ihania tuotteita, nämä eivät vielä päässeet testiin, mutta näiden lisäksi tulleita essencen tuotteita – kuten rainbow highlight! – pääsin jo testaamaan. Rainbow highlightista todellakin lisää ihan piakkoin.

essence_birthday_box

Mikä on teidän essence-suosikkinne?

Tuotteet saatu PR-näytteinä

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.