body,  scents

Oma pimeiden kuukausien tuoksuni – Jo Malone Pomegranate Noir

Sisältää affiliate-linkkejä

Nyt on lopultakin syksy – lempivuodenaikani – ja kohta talvi (jota en kylläkään odota). Niinpä haluan esitellä teille oman lempituoksuni pimeään vuodenaikaan.

Itse omistan – tai olen omistanut – jo muutamia Jo Malonen tuoksuja, niistä kevät-kesätuoksu on selvästi Peony & Blush Suede ja syys-talvituoksuni tämä ihana Pomegranate Noir. Tuoksuttelin tätä – ja monia muita – käydessäni aikoinaan Englannissa, mutta en silloin vielä tuoksua raahannut mukanani. Sen sijaan tilasin sen, kun Kicks alkoi myydä myös Jo Malonea verkkokaupassaan.

Jo Malone kuvailee Pomegranate Noiria sanoin:

Hehkuu samaa aistillisuutta kuin rohkea punainen mekko. Granaattiomenan, vadelman ja luumun tummanpunaiset mehut yhdistyvät roseepippuriin sekä liljan ja mausteisen puun tuoksuihin.

jo malone pomegranate noir

Pomegranate Noirin päänuotit ovat hedelmät – vadelma, luumu, granaattiomena, vesimeloni ja raparperi – keskituoksuina kielo, jasmiini, ruusu, punapippuri, neilikka sekä muutamia puutuoksuja; pohjanuotteina seetripuu, patsuli, myski ja ambra. Itse tuoksu on hedelmäinen, mutta siitä erottuu selvästi puutuoksut. Itse tykkään tuoksusta todella paljon, se on jotenkin mystinen – ja moni ehkä käyttäisi tätä lähinnä iltaisin, mutta minä kyllä käytän tätä töissä – ja tuoksutan tätä vielä työpäivän jälkeenkin eli tämä tuoksu pysyy ihollani/vaatteissani hyvin.

Itse ostin myös saman sarjan vartalovoiteen, jos haluan tuoksun olevan vieläkin intensiivisempi – tai kestävän pidempään illalle. Vartalovoide on aika kevyttä, joten pelkästään se tuskin riittää kuivalle iholle – minulle hyvinkin.

Kicksillä on myös tarjous Jo Malonen parfyymeiden ostajille:

Ostaessasi Jo Malone Cologne tai Cologne Intense -tuoksun 50 ml tai 100 ml koossa, ja saat ostoksesi yhteydessä kaupan päälle saman tuotesarjan English Pear & Freesia -tuoksun. Edun arvo 11,50 euroa, koko 9 ml, rajoitettu erä, voimassa korkeintaan 23.10.2018 asti.

Ja mikään ei siis vedä vertoja noille Jo Malonen pakkauksille – niin klassisen kaunista!

Onko Jo Malonen tuoksut jo teille tuttuja? Mikä on teidän syystuoksu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.