makeup

Nestemäistä mokkaa

Nyxin Liquid Suede -punat olivat puhutelleet minua jo pitkään, mutta jostain syystä kaikki värit aina loppu Sokokselta. Viime viikolla kuitenkin törmäsin suurimpaan osaan väreistä Kampin Anttilassa ja päätin kotiuttaa niistä kaksi. Mukaan lähti Life’s a Beach sekä Cherry Skies.

oobd_nyx_liquid_suede_

oobd_nyx_liquid_suede_

oobd_nyx_liquid_suede_

Life’s a Beach on todella neon persikkainen koralli, vaaleanpunaisella vivahteella. Aivan mahtava kesäsävy! Oli muuten vaikea kuvata. Toisessa kuvassa näyttää vaaleanpunaisemmalta ja toisessa persikkaisemmalta. Minusta alempi on lähempänä oikeaa sävyä.

oobd_nyx_liquid_suede_lifes_a_beach

oobd_nyx_liquid_suede_lifes_a_beach

Cherry Skies on tumma kirsikanpunainen – vaikea arvata.

oobd_nyx_liquid_suede_cherry_skies

oobd_nyx_liquid_suede_cherry_skies

Testasin yksi ilta Cherry Skiesia huulilla. Tarvitsin pari kerrosta, jonka takia huulipuna ei oikeastaan koskaan kuivunut kunnolla. Voi olla, että nämä eivät täysin mataksi kuivu muutenkaan. Näytti tosi kivalta, mutta alkoi aika nopeasti murustua huulten sisäpuolelta. Mulla on ollut sama ongelma Nyx Soft Matte Lip Creamienkin kanssa, jos joudun käyttämään enemmän kuin yhden kerroksen. Ei myöskään kannata yrittää korjata vain lisäämällä uutta kerrosta, sillä tämä huonontaa kuivumisaikaa ja tekee punasta liian paksun, jolloin se alkaa helposti murustua.

Nämä eivät kestä syömistä, juomista tai pusuttelua – eli mistään kestävästä nestemäisestä huulipunasta ei ole kyse. Käytän näitä varmaankin lähinnä blogikuvia varten – tai jos tiedän, etten ole ihmisten ilmoilla kauaa. Nämä ovat kuitenkin aivan ihanan värisiä, harmi vain, että eivät oikeasti ole vedenkestäviä ja hirveän pysyviä.

Vaaleammissa ja nudemmissa sävyissä tämä ongelma on varmaan varsin pieni, sillä kontrasti huulen oman värin kanssa ei ole niin suuri. Mutta kirkkaampien ja tummien sävyjen kanssa kannattaa muistaa, että nämä eivät ole parhaimpia nestemäisiä huulipunia pysyvyyden kannalta.

Yksi mistä todella pidän näissä Liquid Suede -punissa on aplikaattori – tällä saa todella tasaisen rajan, mutta ehkä pienihuulisille tämä aika pitkä applikaattori voisi olla hieman hankala.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.