makeup

NYX Color Riot & Antwerp

Kävin tuossa viikko sitten viimeinkin ostoksilla Nyxin pisteellä ekaa kertaa ja jopa sain ahdattua itseni sinne. Mukaan lähti Full Throttle -paletti sävyssä Color Riot, Soft Matte Lip Creamit sävyssä Istanbul (Nyxin mukaan “clean pink” eli puhdas vaaleanpunainen) ja Antwerp (Nyxin mukaan “mid-toned yellow-toned pink” eli keskisävyinen keltapohjainen pinkki), kulmakynä sävyssä Taupe, valkoinen rajauskynä ja mattainen meikinkiinnityssuihke.

oobd_nyx_haul

oobd_nyx_full_throttle_color_riot_

oobd_nyx_full_throttle_color_riot_

oobd_nyx_soft_matte_lip_cream_antwerp_istanbul

oobd_nyx_soft_matte_lip_cream_antwerp_istanbul

oobd_nyx_soft_matte_lip_cream_antwerp_istanbul

Miksi mun Antwerp näyttää ihan eriltä kuin googlettamalla monella muulla? Ja näyttää siis ihan eriltä kuin miltä se pullossa näyttää. Outoa.

Paletti lähti heti kokeiluun. Paletin punainen väri on niin minua, joten pakko sitä oli kokeilla heti luomille. Antwerp ei nyt ehkä sopinut täysin tähän meikkiin, mutta koska ostin sen samalla kertaa, niin päätin kokeilla miten väri toimii ihollani ja olisivatko nämä vaaleammat Soft Matte Lip Creamit hieman parempia kuin tummemmat.

Kaikkia muita olen tähän mennessä kokeillut, paitsi valkoista rajausta.

oobd_nyx_full_throttle_color_riot_antwerp_

oobd_nyx_full_throttle_color_riot_antwerp_

Molemmat ovat aivan upeita! Color Riot on niin spot on ettei tosi ja Antwerp todella kaunis pinkki. Poskipäiden hohto on Nyxin Illuminator sävyssä Ritualistic – upea sekin!

Kulmakynä on hyvän värinen itselleni ja todella kapea, joten sillä see erittäin tarkkaa jälkeä. Olen nyt käyttänyt pelkästään sitä noin viikon eli paluu Sensaihin voi olla aika outo, koska Sensain kynä on paljon paksumpi – se on hieman nopeampi kiireaamuina kuin tämä.

Onko teillä lempipalettia Full Throttle -kokoelmasta?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.