Yleinen

Nyt kannattaa käydä…

eleven.fi:ssä, sillä huomiseen kello 13 asti KAIKKI tuotteet ovat osta 3, maksa 2. Siis kaikki. Onko jokin tuote kaihertanut mieltä, muttette ole raaskineet ostaa? Nyt kannattaa samalla hankkia kolme tuotetta, sillä yhden (halvimman) hinnan säästätte.

Tietysti kannattaa hieman miettiä, ettei nyt osta kahta satasen tuotetta ja yhtä parin euron, tai muuten säästö ei ole lähellekään 33%. Niin ja jos ei kolme riitä, niin kuusi neljän hinnallakin on tosi hyvin (edelleen kaksi edullisinta kaupan päälle).

Itse en vielä tiedä tätä kirjoittaessa, että tulenko ostamaan mitään, sillä en nyt tarvitse mitään. Toisaalta, koska minä tarvitsen lisää kosmetiikkaa? Sitähän halutaan.

Himotuslista-postauksesta löytyy muutamia elevenin tuotteita, joten kannattaa sekin katsastaa. Tässä postauksessa kerron omia suosikkejani sekä hieman uudempia tuotteita, joita voisin suositella teillekin kokeiltavaksi.

ole-henriksen-3-little-wonders

Beautyblenderin Blotterazzit kulkevat minulla mukana laukussa – puuteripaperien lisäksi. Näitä käytän ennen puuteripaperia tai kun naama ei vielä kiillä tarpeeksi puuterin käyttöä varten, mutta haluan ihan vähän freesata. Bumble and Bumblen Pret-a-Powder on loistava tuuheuttaja – ei jätä hiuksia lähmäisiksi, mutta freesaa hiuksia sekä antaa hieman karheutta, jolloin hiukset saa pörrötettyä tuuheammiksi hiustyvestä. Jos omistatte Clarisonicin kuten minä, niin valitettavasti nykyään vaihtopäitä pitää tilata netistä, kun Stockmann lopetti niiden myymisen. Niinpä eleven.fi on yksi näistä paikoista. JA Clarisonicin päitä saa juuri nyt tuplapakkauksissa YHDEN hinnalla eli säästätte vielä enemmän! Clinique on todella hyvä sarja, varsinkin ihonhoidon osalta. Oma suosikkini on ehdottomasti Superdefence-silmänympärysvoide, mutta sitä ei juuri nyt löydy valikoimasta. Suosittelen testaamaan myös Moisture Surge -linjaa, ja Take the Day Off on nyt klassikko. Ole Henriksen Love The 3 Little Wonders -setti on ollut todella hyvä matkoilla – se on pitänyt naamani kurissa monet reissut, joten suosittelen testaamaan! Ja mitä olisi elämä ilman Pixin Glow Tonicia? Aika paljon ankeampi, ainakin ihoni olisi harmahtavampi. Varastossa iso ja pienempi pullo tätä tavaraa, ehdoton! Ja theBalmin Mary Lou-Manizer on nyt vain klassikko. Saa ihon kuin ihon hehkumaan ja sopii myös meille kalpeille. Mario Badescun Drying Lotion on ehdoton tälle finninaamalle, pienentää finnejä yön aikana todella hyvin.

bumble_bumble_pret-a-powder

Jos itse haluaisin etsiä jotain uutta, niin lähtisin ehkä testaamaan Pürin tuotteita, olen kuullut niistä todella hyvää. Tai Nip+Fabin kalliimpi sisarsarja Rodial on kiinnostanut kanssa jo pidempään. Tai ehkä olisi aika testata Foreota?

Mä huomaisn, että jostain syystä suurin osa oli ihonhoitotuotteita. Tällä hetkellä oma intoni on enemmän ihon hoidossa, kuin meikeissä. Tämän takia täällä blogissa ei ole oikeastaan meikkejä näkynytkään vähään aikaan, enkä tiedä saanko edes viikonloppuna nyt meikattu niin, että olisi tänne jotain näytettävää. Tällä hetkellä kuljen joko minimaalisessa meikissä, koska inhoan salilla liian meikin poispesemistä tai sitten ihan normaalissa työmeikissä, joka nyt vain on tylsä.

Onko teillä ostoslista valmiina?

Sisältää affiliate-linkkejä

One Comment

  • Salka

    Tää olisi kyllä tosi hyvä tarjous, mutta nyt on pakko pitää kukkaronnyörit tiukalla ^_^ Mullakin on nyt into erityisesti ihonhoidossa, tai no, loppupeleissä ihonhoito vetää mulla aina sen pidemmän korren! Mutta nyt olen jotenkin tosi inspiroitunut kaikista ihonhoitotuotteista 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.