makeup

Nudepunien top 3

Koska olen vähän tylsä, niin käytän työpäivinä lähinnä vain nudepunia – en edes niitä malvamaisia, joita viime vuonna hamstrasin enemmän kuin pitäisi, vaan ihan nudenudepunia. Tänne blogiin päätyy kyllä aika paljon värikkäämpiä huulia, jotka sitten kaivan esiin viikonloppuna. Mutta tänään paljastan teille tämän hetken top 3 käytetyintä nudehuulipunaa.

charlotte_tilbury_bitch_perfect

charlotte tilbury bitch perfect

Ensimmäisenä pakko mainita käsilaukussakin aina mukana kulkeva Charlotte Tilburyn Bitch Perfect. A) nimi, B) pakkaus ja C) koostumus tekevät tästä todella ihanan punan. Tämä on aika huomaamaton omilla huulillani – sävyltään lämpimään taittava, ehkä hieman kirkas nude, mutta se ei mitenkään hyppää liian vaaleana tai tummana silmille. Tämä sävy on K.I.S.S.I.N.G.-linjasta, joten se on hieman kosteuttava ja aavistuksen valoa heijastava, ei kuitenkaan kiiltävä vaan ehkä enemmänkin satiininen. Omilla huulillani tämä on selvästi nudempi kuin mitä esim. Temptalian swatchissa se on. Ei juurikaan erotu omien huulteni sävystä, mutta tekee niistä vain paremman ja tasaisemman näköiset.

soap glory 5th avenude

soap glory 5th avenude

Toisena Soap & Gloryn 5th Avenude. Tämä puna pysyy kotona ja laitan tätä oikeastaan joka aamu, kun lähden töihin – töissä sitten vaihdan yllä mainittuun Bitch Perfectiin. 5th Avenude on mattapuna, mutta ei mitenkään kuivattavan matta. Tuntuu hyvällä huulilta. Tämä on ehkä aavistuksen pinkkiin taittava nude, mutta tosi luonnollinen huulilla.

marc jacobs role play

marc jacobs role play

Ja millainen tämä lista olisi ilman Marc Jacobsin Role Playtä? Ei millainenkaan. Nimittäin tämä huulipuna on pitänyt pintansa yli vuoden lemppareissani. Eikä ole näkyvissä, että kyllästyisin tähän. Tämä majailee tällä hetkellä kotona, koska ajattelin sentään vaihtaa Charlotte Tilburyn laukkuun tilalle. Kuitenkin, tähän tartun helposti, jos haluan vähän tummemman nuden. Tämä on aavistuksen minulla tummempi kuin kaksi edellistä, vaikka luultavasti aika samoissa vesissä – vaaleanpunaisen neutraaleissa – liikutaankin.

Mikä on teidän tämän hetken lempinudepuna?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.