Uncategorized

Nip+Fab Glycolic Fix Night Pads – Extreme

Olen käyttänyt nyt näitä jo yli kuukauden, joten on aika kertoa mielipiteeni näistä Nip+Fabin glykolihappokuorintalappuja. Näissä on kunnon sekoitus eri happoja – 5% glykolihappoa, salisyylihappoa, maitohappoa, mantelihappoa sekä hyaluronihappoa. Kuulostaa aika raa’alta tavalta kuoria ihoa. Nip+Fabilla on näistä myös ns. normaaliversio eli ei näin vahva, itse kuitenkin käytän jo muutenkin happoja, joten tämä ei ihan hirveästi pelottanut.

Tämä ei kirvele ihollani, ainoastaan jos olen ollut juuri kuumassa suihkussa tai saunassa eli ihohuokoset ovat enemmän “auki”. Tämä voi korkeintaan nipistää, jos ihoa on vähänkin hangannut liikaa ennen lapun käyttöä. Yksi lappu on hyvin kostea ja riittää koko naamalle sekä kaulalle ja rintakehälle. Vaikka käytän muutenkin happoja, niin huomasin kuitenkin eron näiden käytön kanssa. Ihoni väri tasoittui sekä tämä auttoi myös finneihin ja mustapäihin. Olen saanut näiden ja retinolin yhdistelmästä apua myös miliumeihin, joita minulle tulee varsinkin poskipäille.

Näitä suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa, herkälle iholle kerran viikossa. Vähän oops, käytin alkuun näitä ainakin viikon joka päivä. Ihoni ei kyllä onneksi ottanut tästä itseensä. Nyt vaihtelen, että käytänkö tätä vai jotain muuta kuorinta-ainetta (fyysistä, kemiallista tai erittäin mietoa kemiallista).

Glycolic Fix Night Padsit olivat ekat kokeilemani Nip+Fabin tuotteet, mutta ihan varmasti tulen kokeilemaan myös muita. Näitä ja muita Nip+Fabin tuotteita voi ostaa Ellokselta. Glycolic Fix Night Pads Extremen hinta on 32,90 euroa ja pakkaus sisältää 60 lappusta.

Onko teillä kokemuksia Nip+Fabin tuotteista? Onko suosituksia tai mistä teitä kiinnostaisi kuulla?

Sisältää affiliate-linkkejä

2 Comments

  • Jansu

    Sait minut todella kiinnostumaan näistä lappusista! Aloitin hiljattain happokuorinnan käytön ensikertaa, ja olen huomannut paljon suotuisia vaikutuksia. Näitä voisi olla kiva kokeilla seuraavaksi! Olisi hienoa saada helpotusta mustapäihin, ne eivät tunnu lähtevän millään 😀

    Kiitos blogistasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.