skincare

NIOD Copper Amino Isolate Serum 2:1

Sisältää affiliate-linkkejä

Olen nyt testannut muutamia viikkoja NIODin CAIS2:sta. Moni oli tästä tuotteesta erittäin kiinnostunut, joten tässä vähän omia mietteitäni tuotteesta ja sen toimivuudesta.

Ensimmäisenä voisi selittää, että mikä NIOD CAIS2 on. Se sisältää GHK-Cu-kuparipeptidejä sekä GHK-peptidejä, jotka auttavat ihon monissa toiminnoissa, esim. arpien parantamisessa, kollageenin tuotannossa ja tulehdustenvastaisessa taistelussa.

Tuote tulee mustassa tyylikkässä pakkauksessa, jossa on sisällä kaksi pulloa – aktivaattori kumotaan seerumipulloon ja tämän jälkeen sitä ravistetaan 30 sekunnin ajan, jotta aineet sekoittuvat. Tämän jälkeen pullossa on 1% GHK-Cu-kuparipeptidejä ja 1% GHK-peptidejä eli tästä tulee 2:1 nimeen. Liuos muuttuu myös siniseksi.

Tuote auttaa parantamaan ihonsävyä, tekstuuria sekä ikääntymisen merkkejä. Itse käytän tätä pääasiassa iltaisin, vaikka tätä voisi käyttää kaksi kertaa päivässä. Työaamuisin en käy alakerrassa, jossa tämä pullo sijaitsee, ennen kuin laitan meikin naamaan, niin silloin käyttö jää vain iltaan. Viikonloppuisin tai vapaapäivinä olen käyttänyt tätä aamuin illoin.

niod cais2

Tuotetta otetaan muutamia tippoja (itse käytän noin 7 tippaa) kädelle ja nopeasti taputellaan kasvoille – tämä imeytyy huomattavan nopeasti – HETI kasvojenpesun jälkeen. Tämän jälkeen odotellaan 30 sekuntia, ennen kuin kasvoille lisätään muut ihonhoidon tuotteet. Olen välillä myös tehnyt niin, että olen laittanut hapon iholle pesun jälkeen, odottanut 30 minuuttia, sen jälkeen laittanut tämän ja muut tuotteet. En ole huomannut tehossa eroja.

Ensimmäinen muutos, minkä huomasin ihossani oli se, että tämä estää jotenkin erittäin kipeiden ja syvien aknenäppylöiden tulemisen pintaan. Otsassani oli iso ja kipeä syvä näppylä, joka vain hävisi viikossa iholta ilman, että se koskaan “purkautui”. Olen myös huomannut, että punaiset aknearvet häivyttyvät tämän kanssa nopeammin. Koska en ole muuten muuttanut ihonhoitoani tänä aikana, niin voin laittaa tämän kaiken pelkästään tämän peptidiseerumin “syyksi”. Mielestäni otsan ryppynikin on silottunut huomattavasti (eihän se koskaan mikään syvä ole ollutkaan). Ihoni näyttää ja tuntuu paremmalta. En siis voi kehua tätä tarpeeksi!

Hinta ehkä hieman kirpaisee, mutta mielestäni tämä on todellakin melkein 80 euron hintansa arvoinen.

Jos tämä kiinnostaa tai on joku muu ihonhoidon tuote haussa, niin nyt kannattaa tilata eleven.fi:ltä, jossa 24.3. asti on 20% alennus yli 50 euron ihonhoito-ostoksista!

Kiinnostaako NIODin tuotteet teitä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.