tools

Neljä sivellintä Morphelta

Ostin viime vuoden puolella neljä Morphen sivellintä – osan Youtuben perusteella, osan ihan vain mutu-tuntumalla. Tilasin omani BeautyBayltä, kun olin tilaamassa muutakin.

oobd_morphe_siveltimet_brushes_1

M502 on häivytyssivellin, jossa on terävämpi kärki. Tällä on hyvä saada väri hieman tarkemmin luomivakoon. Sopisi vielä paremmin isomman luomivaon omaavalle, näin raskasluomisena tarvitsen luultavasti vieläkin pienemmän.

MB23 on enemmän tasapäisempi häivytyssivellin. Tällä saa helposti häivytettyä luomiväriä laajemmalle alueelle. Käytössä melkein päivittäin.

M501:n ostin monen Youtube-tyypin takia. Ostin tämän korostusvärin levittämiseen poskipäille ja siihen tämä on todella hyvä. Moni tykkää napakasta ja pienemmästä, mutta itse omistan sen verran suuren naaman, että tämä on oikein hyvä minulle.

M441 on vuohenkarvasta tehty napakampi häivytyssivellin. Tästä tulee mieleen yksi samanlainen omistamani Sigmalta. Tämä on ehkä hieman parempi. Tykkään tehdä tällä hieman hillitympiä häivytyksiä tummemmalla sävyllä, kun alla on paremmin häivytetty vaaleampi sävy.

oobd_morphe_siveltimet_brushes_3

Eli siis aika häivytyssivellinpainoinen ostosreissu. Paras oli ehdottomasti M501, sillä se on ainoa korostustuotteisiin käyttämäni sivellin tällä hetkellä. Muut pystyisin korvaamaan jo omistamillani siveltimillä.

oobd_morphe_siveltimet_brushes_4

Onko teillä jotain Morphe-suosikkisiveltimiä?

2 Comments

  • Sissi

    Ottaa päähän, kun olin tilaamassa pientä settiä ja jäin liian pitkäksi aikaa miettimään asiaa, joten ne oli tietenkin loppu. Haluaisin tutustua tähän merkkiin, kun näitä on niin ylistetty!

  • Ella/Edgy Beauty

    Tuo korostussivellin olisi niin tarpeellinen! Real Techniquesin contour-sivellin tuppaa olemaan liian tiivis ja jotenkin tönkkö.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.