makeup

Nars Soft Matte Complete Concealer

Mä olen oikeastaan nukkunut koko viikonlopun, joten toivottavasti tämä viimeinen viikko töissä ennen hiihtolomaa sujuu huomattavasti paremmin ja pirteämmin. Samalla toivon, että jaksan tämän viikon postata säännöllisesti. Pidetään siis peukut pystyssä! Tänään aloitetaan viikko ehkä ihan tarpeellisella tuotteella, nimittäin peitevoiteella – sunnuntai-maanantai-yö näkyy ainakin minulla maanantaisin silmien alla.

Ainoa tällainen purkissa oleva peitevoide, josta olen tykännyt, on ollut MACin Studio Finish. Se on kuitenkin itselläni täysin finnien tai punaisten jälkien peittämiseen, silmien alle se on aivan liian paksua. Vaikka mulla on sellainen fiilis vähän kaikista purkissa – tai puikoissa – olevista peitevoiteista, niin Youtuben hypetys sai minut kuitenkin ostamaan tämän Narsin version viime vuoden kesällä. Väriksi valikoitui Chantilly, joka minulla on myös nestemäisestäkin Narsin peitevoiteesta.

Itse pakkaus on taattua Narsia, musta kansi on hieman nihkeän tuntuinen ja purkki lasia. Kauniin yksinkertainen design.

nars soft matte complete concealer chantilly

Narsin mukaan tämä Soft Matte Complete Concealer on peittävä, mutta kerrostettava. Se häivyttää ihon virheitä ja sulautuu ihoon kauniisti. Tuote sisältää peptidejä, hyaluronihappoa ja vitamiineja, joiden avulla ihosta tulee pidemmällä käytöllä pehmeämpi ja siloisempi. En itse käytä tätä päivittäin, joten en voi ottaa tähän kantaa, mutta voin sanoa että tämä on yllättävän pehmeää ja helposti häivyttyvää eikä näytä yhtään paksulta edes silmien alla.

Sävy Chantilly on ihan ok mulle silmien alle kirkastamaan, mutta muulle kasvoille aavistuksen liian vaalea – johtuen lähinnä ihossa olevista pigmenttimuutoksista (esim. pisamat), joten olen laittanut tämän lähinnä talvikäyttöön. Koska tämä peittää niin hyvin, niin omalla ihollani näkyy selvästi pigmentitön läiskä siinä, mihin olen tätä käyttänyt, jos en ole käyttänyt alla meikkivoidetta, mikä tasoittaa ihonsävyä hyvin. Tuskin kuitenkaan ostan tästä tummempaa versiota, sillä käytän tätä mieluummin yhdessä vaikka nestemäisen aavistuksen tummemman peitevoiteen kanssa. Ja pelkään, että jos silmien alle on yksi ja finneille yksi niin nämä kuivahtavat, ennen kuin saan kumpaakaan käytettyä loppuun.

nars soft matte complete concealer chantilly

Itse tuote on todella kaunis iholla ja luonnollinen, mutta peittää virheet hyvin. Isoilla finneillä tämäkin alkaa päivän mittaan liikkua, eli joudun kesken työpäivän laittamaan peitevoidetta uudestaan – varsinkin jos alla ei ole meikkivoidetta, jota nyt talvella olen aika paljon jättänyt käyttämättä.

Itse pidän kuitenkin nestemäisistä niiden helppouden takia, jos ihossa ei ole kunnon peitettävää. Nestemäiset eivät peitä kunnolal finnejä, sillä niiden koostumus on ohuempi ja ne häivyttyvät ehkä liikaa, kun taas tällaisten purkkipeitevoiteiden kanssa joutuu ehkä vähän enemmän työstämään häivytystä – ja lämmittämään tuotetta esim. sormella alkuun.

Mistään huonosta tuotteesta ei todellaakan ole kyse, tämä on vain tottumiskysymys. Jos haussa on purkkipeitevoide, niin voin todellakin suositella tätä. Tämä on MACin versioon verrattuna paljon pehmeämpi ja luonnollisemman näköinen iholla.

nars soft matte complete concealer chantilly

Narsia voi tilata Suomeen esim. Narsin omasta verkkokaupasta (postikulut alk. 21 euroa).  Omat Narsini olen ostanut Sephorasta matkoilla.

Käytättekö te purkkipeitevoiteita?

2 Comments

  • Salla

    Mullakin on MACin purkki for finnit only 😀 Benefit Erase Paste (en nyt muista uutta nimeä) on ihan ässä silmänalusille (purkki) ja saman merkin puikko (mites en nyt muista senkään nimeä?! Maanantai.) loistava ja nopea käyttää sekä silmien alle että muualle kasvoille. Peukku siis näille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.