makeup

Nars Creamy Concealer

Pyysin miestä tuomaan työmatkaltaan Jenkeistä Narsin hehkutetun Cream Conclear -peitevoiteen ja hän teki työtä käskettyä. Omani on tietysti vaaleimmassa sävyssä eli Chantilly (veikkaan, että tässä yhteydessä väri viittaa makeaan kermaan eikä Chantillyyn paikkana).

Narsin pakkaukset ovat kaikki tyyliltään samanlaisia ja itse peitevoideputkilo on läpinäkyvää muovia ja korkki on mattaista mustaa. Kauniin tyylikäs. Korkissa on kiinni doefoot-aplikaattori (eli samanlainen kuin monessa huulirasvassa). Tällä on helppo levittää peitevoide silmien alle – tai minne sitä käyttääkään. Itse käytän tätä lähinnä silmien alle, tai tarvittaessa korostustuotteena muihinkin korkeisiin naaman kohtiin.

Olin yllättynyt, että tuote tuntui kuivemmalta kuin esim. Maybelline Fit Me -peitevoide, mutta ei kuitenkaan päivän mittaan kuivunut tai kerääntynyt juonteisiin. Tuotehan lupaa vaikka mitä (ihon kosteus olisi korkeampi kuin ilman tätä pitkälläkin aikavälillä), itse en kyllä ihan kaikkea niele. Tuote pysyy hyvin paikoillaan ja näyttää hyvältä tuntienkin jälkeen. Omasta mielestäni tämä on aivan mahtava silmien alle ja luultavasti tulen ostamaan tätä lisää, vaikka normaalit työpäivät selviän esim. vaikka Fit Me:llä.

Onko teillä kokemusta Narsin peitevoiteesta?

3 Comments

 • Painajainen

  Olen tyytynyt tuohon Fit Me -peitemömmöön, vaikka sekin on hieman liian tumma omaa ilmeisen väritöntä naamaa vasten. Pienellä kikkailulla (sisältäen mm. Stargazerin valkoisen meikkivoiteen) valmiissa meikissä tummuus ei enää erotu.

 • Henni

  Oon käyttänyt tuota reilun vuoden ja tykkään sen koostumuksesta. En juurikaan peitevoidetta tarvitse näppyjen peittämiseen,mutta käytän sitä silmien alla, nenänpielen punoituksen peittämiseen ja poskipäiden punoituksen peittämiseen. Yhdistän sen yleensä niin että sävytetty kosteusvoide koko naamalle+nars creamy concealer t-alueelle kevyesti. Tulee sopiva peitto iholle eikä näytä liian pakkeloidulta kun laittaa kevyest tai käyttää beautyblenderiä apuna. En kyllä oikein ymmärrä esim.youtubessa olevien meikkibloggaajien käyttämää peitevoiteen määrää esim.silmien alla.

  • Henna / One of Beauty's Daughters

   Musta tuntuu, että koko contour/highlight-juttu on vähän karannut käsistä varsinkin YT-tyypeillä. Moni laittaa ihan järkyttävän määrän silmien alle tavaraa, itselläni se ihan varmana luisuisi pois muutamassa tunnissa. Narsilla yksi dippaus riittää enemmän kuin hyvin molempien silmien alle sekä muutenkin T-alueelle jos tarvitsee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.