makeup

Naked Skin

Olisin ostanut Sokoksen alekupongilla Naked Skin -peitevoiteen, mutta koska oma sävyni oli loppu, niin päätin kokeilla Naked Skin -tuoteperheen meikkivoidetta. Mukaan lähti sävy 2.0 ja tajusin vasta kotona katsoa sävyä. Vaalein on 0.5, joka on tarkoitettu todella vaalealle ja kylmälle ihosävylle. Pelkäsin, että 2.0 on liian tumma, mutta ei se ollutkaan. Yllättäen en siis ole jostain meikkivoiteesta se vaalein sävy!

Naked Skinin pullo on kaunis – muovia, mutta näyttää upealta ja läpinäkyvyyden takia helposti tietää paljonko tuotetta vielä jäljellä.

Tuote on kevyen nestemäistä – ei niin juoksevaa kuin esim. YSL:n Fusion Ink – ja peittävyydeltään jossain kevyen ja keskiverron välissä. Tätä pystyy helposti kerrostamaan eikä meikkivoide siltikään näytä paksulta iholla. Alla oleviin vertailukuviin käytin silmien alle sekä finneille tätä toisen kerroksen, jonka taputtelin sormin ihoon, jolloin peittävyys parani.

Tämä säilyi hyvin ihollani monta tuntia, ei tämä mikään pitkäkestoisin meikkivoide ole, mutta näytti hyvältä, vaikka selvästi olikin joistain kohdista kulunut enemmän. Tämä ei uponnut pahasti ihohuokosiini, vaikka en alla käyttänytkään pohjustajaa. Yleensä näin juoksevan kevyet meikkivoiteet uppoavat huokosiini heti.

Pelkkä meikkivoide (kaksi kerrosta peittoa tarvitsevilla alueilla, muilla kevyt yksi kerros):

Pinta oli kauniin kuulas, mutta blurrasi hyvin ihon virheitä myös yhdellä kerroksella. Meikkivoide on öljytön, joten se on hyvä valinta myös rasvoittuvasta ihosta kärsiville, jotka eivät halua paksua pakkelikerrosta.

Meikkivoiteessa on myös ihoa hoitavia ainesosia. En huomannut tämän tarttuvan kuivempiin ihoni kohtiin, mutta suosittelen kuivaihoisten kuitenkin kokeilevan ennen ostamista.

Minä todella tykkään tästä! Kun haluan enemmän peittävyyttä tartun varmasti YSL:n Fusion Inkin puoleen, mutta tämä on varmasti käytössä silloin kun iho on hyvässä kunnossa.

Oletteko te testanneet Naked Skin -perheen tuotteita? Mitä mieltä?

4 Comments

 • sari

  Harkitsin tämän ostamista, mutta ainakin toistaiseksi jäi väliin. Sen sijaan päädyin ostamaan varastoon yhden Lancomen Teint Idolin Sokoksen kauneusviikolta. Tosin tilasin verkkokaupasta UD:n meikinkiinnityssuihkeen, saa nähdä, miten se toimii. Enpä muuten ole koskaan tajunnutkaan, miten paljon sulla on pisamia. Meikki näyttää sulla aina kuvissa jotenkin tosi luonnolliselta, ohuelta, että en ole tajunnut, miten paljon se itse asiassa peittää. Itsellänikin on pisamia, kun on punatukkainen suku ja nuorempana varsinkin ärsytti pisamat huulissa. Mutta jotenkin ovat haalistuneet vuosikymmenten mittaan, vaikka nyt kai niiden pitäisi oikeastaan tummentua, kun tuli täytettyä 50. Tiedä sitten ovatko kaikki tökötit vaikuttaneet. En ole ihoa valkaisevia tuotteita kuitenkaan käyttänyt (tietääkseni), joten ei ainakaan siitä voi johtua.

  • Henna / One of Beauty's Daughters

   Mulla talvella on aika hyvin pisamat piilossa muutenkin kun ei naama aurinkoa näe 😀 Mulla on aika vakio näiden pisamien määrä, silmäluomella ja huulessa olevat ärsyttää kun ne tekee meikistä suttuisen näköisen. Ja Teint Idole Ultra on aivan ihana meikkivoide! Mulla on UD:n De-Slick -suihke, se on ihan ok, ei mikään järkyttävän ihmeellinen.

 • Tiltu

  Mä ostin tuon talvella Berliinistä. Mulla on se vaalein sävy, jonka olen huomannut kyllä liian vaaleaksi vaikka ihana ruotsalainen miespuolinen meikkitaiteilija tämän minulle valitsikin.
  Kuivaa ihoa tuo vähän kyllä korostaa, jos on yhtään hilseilyä. Täytyy kokeilla tätä vielä vaikkapa Benefitin That Galiin sekoitettuna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.