makeup

My Little Pony x Colourpop

Kuten moni muukin, niin minunkin oli ihan pakko tilata jotain Colourpop x My Little Pony -kokoelmasta. En viitsinyt tilata kumpaakaan koko kokoelman sisältävistä paketeista, sillä en halunnut kaikkea tästä kokoelmasta. Menin aika tunteella ja nappasin koriin parissa minuutissa kaikki mitkä halusin. Ja tämä kokoelma on kuvitettu vanhoilla My Little Poneilla, bonusta tästä!

Paketti saapui Suomeen maanantaina, tiistaina maksoin tullit ja keskiviikkona löysin paketin sullottuna postilaatikkoon. Oli juuri ja juuri mahtunut – poisottaminen oli sitten vähän työläämpää. Torstaina oli sitten pakko leikkiä meikeillä ensimmäistä kertaa – tämän postauksen lopusta löytyy testimeikki.

my little pony x colourpop palette

my little pony x colourpop palette

my little pony x colourpop paletti

Ensimmäisenä nakkasin ostoskoriin luomiväripaletin, sillä se oli tämän kokoelman THE tuote. En omista paljon värikkäitä sävyjä, niin tämä oli mielestäni hyvä lisä omaan luomivärikokoelmaani. Kuten ehkä moni on tajunnut, niin käytän pääasiassa neutraaleja (lämpimään kallellaan olevia) luomivärejä. Tämä My Little Pony -luomiväripaletti oli kuitenkin söpö eikä täysin liian outo minun makuuni. Tässä on selvästi myös “minun” sävyjä eli punertavia ja oransseja. Sävyt, mitkä testasin, olivat helposti häivytettäviä, pigmenttisiä ja kauniita. Ne eivät oikeastaan yhtään varisseet ja pysyivät hyvänä luomilla monen monta tuntia. Omat raskaat ja rasvaiset luomeni syövät nopeastikin luomivärejä, joten minulla riippuu vähän päivästäkin miten hyvin luomivärit kestävät, vaikka käyttäisin aina samaa pohjustajaa. Mutta näiden kanssa ei ollut mitään ongelmaa.

my little pony x colurpop trickles

my little pony x colourpop trickles

my little pony x colourpop trickles

Seuraavaksi halusin Trickles-korostuspuuterin. En kyllä löytänyt tämän nimeä paketista, joten oli pakko googlettaa tämän nimi. Tämä on korostuspuutereista se vaaleanpunaisempi. Starflower näytti liian tummalta ja yleensä juuri ostan enemmän kullansävyisiä kuin pinkkejä. Trickles ei ole mitenkään blinding eli tämä sopii hyvin ihan jokapäiväiseen käyttöön, jos ei tykkää mistään ylikiiltävästä korostuspuuterista.

my little pony x colourpop

my little pony x colourpop ponyland moondancer

Huulituotteista ostin itselleni yhden kiillon (ja yhden lapsen joulukalenteriin) – Ponylandin – ja yhden mattahuuliupunan – Moondancerin. Moondancer oli yllättävän hyväpigmenttinen tummaksi ja näytti huulilta kauniilta myös syömisenkin jälkeen. Nämä Ultra Matte Lipit ovat aika kuivattavia, joten itse en kestä näiden kanssa kuin maksimissaan työpäivän ja silloin yleensä lisään iltapäivästä päälle huulirasvaa.

my little pony x colourpop cherries jubilee

my little pony x colourpop cherries jubilee

my little pony x colourpop cherries jubilee

Super Shock Shadoweista mukaani lähti vain Cherries Jubilee, joka sitten saapuikin rikki perille. Oikeastaan se oli kuivuneen näköinen ja irti pannusta, ei onneksi ollut mennyt tuhanneksi pirstaleeksi. Pystyn siis edelleen käyttämään tuotetta, mutta harmittaa, koska ei tämä kivalta näytä ja pitää olla erittäin varovainen tämän käsittelyn kanssa.

my little pony x colourpop brush set

Harkitsen vielä, että pidänkö itselläni meikkisiveltimet vai löytyvätkö nekin lapsen joulukalenterista. Söpöjä ne ovat, mutta en itse tykkää yleensä lyhyemmistä varsista. Lapselle ostin Flutter Valley -huulikiillon sekä meikkpussin.

Ja tässä vielä testinä tehty meikki – yritin käyttää mahdollisimman monta tuotetta silmiin, joten lopputulos on vähän sekamelska. En lähtenyt tämän kanssa ulos, mutta pidin kotona tätä loppupäivän, jotta näkisin miten tuotteet kestäisivät. Mattahuulipunan poistin noin neljän tunnin (ja lounaan syömisen) jälkeen. Se kesti siihen asti todella hyvin, en huomannut sen lähteneen mistään kohtaa.

my little pony x colourpop meikki makeup

my little pony x colourpop meikki makeup

my little pony x colourpop meikki makeup

Oma tilaukseni maksoi 87 dollaria ja sen päälle tuli noin 18 euron tullit. Ei siis mikään järkyttävän halpa tilaus. Mielestäni koko kokoelma oli onnistunut, luomiväripaletti olisi ehkä kaivannut ainakin yhtä lisämattasävyä, mutta muuten ei valittamista. Ulkokuoresta itse tuotteisiin kaikki oli taattua Colourpop-laatua.

Ostitteko te mitään My Little Pony -kokoelmasta?

3 Comments

  • Maria Glow

    Minähän tilasin pienessä ponihuumassa sen koko kokoelman 😀 Kunhan pääsen testaamaan, niin täytyy sitten katsoa kuinka moni tuote ihan oikeasti jää käyttöön. Mulla tuli kans tuo Cherries Jubilee rikkinäisenä, joten oisko ihan siinä koostumuksessa jotain vikaa, kun herkkään rikkoutuu. Jokatapauksessa aivan ihania meikkejä ja nuo pakkaukset on ♥
    Ja upean meikin oot tuotteilla tehnyt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.