clothing and accessories,  makeup,  shopping,  skincare

Miten meni tammikuun low-buy?

Kuten tuossa alkuvuodesta kerroin, niin tänä vuonna ajattelin vähän kiristää kukkaron nyörejä ja pitää varsinkin kosmetiikkaostokset minimissään. Listasin mitä tarvitsin ja mitä en nyt ainakaan tarvitse (lue: luomivärit).

Moni varmaan lukikin, että heti Puolasta tuli ostettua muutakin, kuin listan mukaisia tuotteita, nimittäin Kat von D:n minihuulipunasetti lähti mukaani. Toisaalta tämä ei ollut mikään suuri hairahdus, sillä setti oli alennuksessa ja hintaa taisi olla noin parikymmentä euroa. Ei paha noinkin monesta (minikokoisesta) huulipunasta. Tämän lisäksi todellakin ostin yhden Carmexin, vedenkestävän ripsivärin (tämä oli kallis!) ja kulmakynän Claudia Schifferiltä.

Käytin siskolta saamani EMPin lahjakortin ja tilasin Junarosen Dilba-mekon. Tähän meni omaa rahaa noin viisi euroa eli ihan mielelläni maksoin sen vitosen uudesta kauniista mekosta. En ole vielä päässyt kokeilemaan päälle, koska olen pitäytynyt lämpimämmissä vaatteissa töissä.

Sitten sain Kicksille 50% alekoodin. Ajattelin odottaa helmikuun alkuun ja tilata yövoiteen (koska ne olivat normaalissa alennuksessa eikä koodi käynyt niiden kanssa), sen sijaan päätin sittenkin ostaa yhden backupin eli Bobbi Brownin kulmakynän sävyssä Grey. Normaali hinta melkein 40 euroa, ei mitään järkeä kulmakynästä, joten 18,75 euroa ei tuntunutkaan enää niin pahalta. Olisin ostanut Jo Malonen parfyymin Kicksiltä, tai tilasinkin, mutta yllättäen se peruttiin vedoten, että tuote on loppu varastolta. Ei siinä mitään, jos olisi totta, mutta sama parfyymi oli ostettavissa parin tunnin päästä sekä ainakin seuraavana päivänä. Ei näin, Kicks!

bobbi brown eye brow pencil

Niinpä marssin kilpailijalle – jos nyt netissä voi marssia – ja tilasin sekä Cliniquen Moisture Surge Intensen että Take The Day Off -silmämeikinpoistoaineen eleveniltä. Yhteensä alekoodin ja 10 euron lahjakortin kanssa maksettavaksi jäi vain 30,90 euroa. Molemmat tulevat tarpeeseen. Vaikka nyt tietysti sain testiin yhden yövoiteen, niin Cliniquen versio saa odottaa vähän aikaa ennen avaamista.

H&M:n alesta ostin itselleni yhdet urheiluliivit ja -housut. Lapselle yhdet leggingsit ja neulepaidan sekä muutamat alusvaatteet – jälkimmäiset tulivat tarpeeseen.

Siihen mun ostelut sitten tammikuussa jäivätkin. Aika hyvin sain pidettyä ostokset minimissään. Low-buy jatkuu, mutta helmikuussa palaa rahaa sitten enemmänkin, mutta tuskin kauheasti meikkeihin tai muuhunkaan – enemmänkin ulkona syömiseen ja hiihtoloman rientojen maksamiseen (ainakin leffaan pitää päästä katsomaan Coco!).

Miten tammikuu ja alehoukutukset menivät teidän osaltanne tammikuussa?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.