lifestyle

Mitä tapahtui loppuviikosta?

Alkuviikon olin kipeänä kotona, mutta to töihin palattuani olikin sitten jo pitkiä päiviä tiedossa. Torstaina käytiin työkavereiden kanssa Finnair Skywheelissä, Kappelissa kuoharilla ja tämän jälkeen vielä Haraldissa syömässä. Oikein mukava ilta ja sade osui vasta onneksi ruokailun yhteyteen, joten Skywheelissä näimme hyvin kaupungin ylle.

finnair_skywheel_helsinki

kappeli_helsinki

Perjantaina töiden jälkeen olikin sitten luvassa Lushin joulutuotteiden lanseeraus (tulivat myyntiin lauantaina kaikille). Tapasin ihanat bloggaajat The Queen of Glitter ja Look by Mari -blogeista ennen kahvilla, jonka jälkeen kävimme MACin tiskin kautta – kukaan ei ostanut mitään – Lushille. Parisen tuntia hurahti nopeasti Lushilla ja tämän jälkeen kiiruhdin suoraan kotiin.

lush_joulutuotteet

lush_joulutuotteet_buche_de_noel

Lauantaina olikin sitten todella tahmea aamu, sillä vaikka sain itseni pystyyn yhdeksän jälkeen, oli oloni sen verran huono, että menin vielä vähän ajan päästä parin tunnin päikkäreille. Tämän jälkeen sain otettua kuvat sekä Lushin tuotteista, että Colourpopin tilauksesta. Sen jälkeen pitkin valmistautua jo iltaan. Kävimme syömässä Memphisilla ja tämän jälkeen vuorossa oli pari tuntia naurua Bill Baileyn johdolla – miehen syntymäpäivän kunniaksi.

memphis_kamppi

bill bailey_limboland

Tänään sunnuntaina onkin sitten löhöpäivä, vaikka pakkohan sitä on kaupassa käydä – koska kukaan ei ajattelut tämän päivän ruokaa, ennen kuin tänä aamuna. Joten nyt lähden meikkaamaan itsestäni ihmisen näköisen ja sitten lapsen kanssa kauppaan.

Eli kiirettä on pitänyt. Oikein rentouttavaa sunnuntaita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.