makeup

Mitä tapahtui, Laura Mercier?

Ostin viime vuoden puolella Puolasta Laura Mercierin Smooth Finish Flawless Fluiden – ja vielä ilmoitin tämän olevan helmikuun suosikki. Mutta nyt työreissulla tapahtui jotain ihmeellistä ja ko. meikkivoide näytti ihan HIRVEÄLTÄ ihollani.

Niinpä avunhuutoni kuulivat muut bloggaajat ja lähdin heidän suosituksestaan ostamaan mekaanisesti toimivaa kasvokuorintaa (koska eipä mulla sellaista mukana ollut, ajattelin että kemialliset kuorinnat riittävät) ja uuden meikkivoiteen, sillä en mä enää viitsinyt edes lähteä töihin tuo naamallani.

Laura mercier flawless finish fluide

Käytin beautyblenderiä levittämiseen, mutta silti Smooth Finish Flawless Fluide oli tosi kuivan näköinen. Se tarrasi kaikkiin pienempiinkin kuiviin kohtiin kiinni, mutta valui silti ihohuokosiini. Se hävisi iholta heti, kun siihen koskikin. Nenäni oli järkyssä kunnossa heti levittämisen jälkeenkin jo – osa oli jäänyt kiinni beautyblenderiin. Kokeilin kahta erilaista primeriakin, mutta ei mitään eroa.

Joten jep, näin vain voi tuote yhtäkkiä lakata toimimasta. Ja juuri ajattelin, että nyt kesällä se olisi vielä parempi, kun iho ei ole senkään vertaa kuivempi kuin talvella. Mutta ei.

Että höh!

Onko joku tuote lakannut yhtäkkiä toimimasta teillä?

5 Comments

 • Maria / Maria Glow -blogi

  Mulla kävi vähän samalla tavalla BareMineralsin seerumi meikkivoiteen kanssa. Aluksi se oli tosi hyvä, mutta sitten yhtäkkiä alkoi valua kasvoilta. Iho varmaan muuttui jotekin niin radikaalisti siinä ajassa, ettei voide sitten enää ollutkaan hyvä.

  • HennaV

   Mä vähän kanssa veikkaan, että joko se on tämä ilma tai sitten mun iho/ihonhoitotuotteet ovat muuttuneet sen verran, ettei vaan enää toimi.

 • Minde

  Hep! Macin Pro longwear nourishing waterproof meikkivoide lakkasi mulla hiljattain toimimasta. Se alkoi kanssa vajoamaan huokosiin, erityisesti leuassa se paljastaa sellaisetkin huokoset joita ei paljaalla silmällä erota. En kerta kaikkiaan ymmärrä mistä se voi johtua, monet kikat olen kokeillu mutta mikään ei auta. Nyyh, se oli kirkkaasti paras meikkivoide mitä olen käyttänyt, ja olin jo vakaasti päättänyt pysyväni siinä…

  • HennaV

   Mulla on ollut kanssa tuon meikkivoiteen kanssa aina välillä ongelmia. Niinpä yleensä sekoitan sitä johonkin toiseen, koska se on vaaleampi kuin mun useimmat meikkivoiteet.

 • HennaA

  Minulle tepposet teki Idunin Mineral Foundation. Tykkäsin meikkivoiteesta tosi kovin mutta jotakin on tapahtunut, nyt se ei sovi yhtään, ei yhtään. Käyttäjässä on kyllä varmaan vika mutta harmitti kovin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.