makeup,  scents

Mitä laukusta löytyy?

Näitä What’s in my bag -videoita pyörii aina välillä Youtubessa ja niissä sitten esitellään koko laukun sisältö. Kuitenkin monen kohdalla tajuaa, että laukkua on siivottu, sillä itseltäni sieltä löytyy aina joku kuitti tai muu roska pyörimässä pohjalla.

Mutta koska en nyt halua koko laukun tilaa paljastaa sen enempää (mukanahan pakollisena kulkee känny, kukkaro, kuulokkeet ja meikkilaukku), niin voisin sen meikkilaukun sisällön paljastaa. Meikkilaukkuna mulla on essencen ylisöpö Ready. Set. Glow!

Sisältö vaihtelee varsinkin huulituotteiden osalta, mutta mitä näin talvella sieltä löytyy, niin katsotaanpas.

what's in my bag

Huulirasva on ihan pakko olla aina mukana, tällä hetkellä se on Carmex Sweet Orange. Tuskin oli merkki yllätys kenellekään tätä blogia lukeneelle.

Peitevoiteena on jo ikuisuuden laukussa pyörinyt MAC Studio Finish sävyssä NC15 ja puuterina It Bye Bye Pores Pressed.

Käsivoidettakin on pakko kuljettaa mukana, vaikka niitä löytyy töistä muutamakin kappale. Tällä hetkellä pieni L’Occitanen Cherry Blossom -käsivoide on meikkilaukussa. Ja koska ikinä ei voi tietää, että pitääkö töiden jälkeä lähteä jonnekin ja tuoksua ehkä vähän hyvältäkin, niin yleensä laukusta löytyy aina joku pieni tuoksusuihke, tällä hetkellä YSL:n Mon Paris sekä Emporio Armanin Because It’s You.

Huulituotteita löytyykin sitten enemmän. Nimittäin yksi huulikiilto: Fenty Beauty Fenty Glow; yksi normaali huulipuna: Charlotte Tilbury Bitch Perfect ja neljä nestemäistä huulipunaa: Avon Liquid Lip Lacquer Matte sävyssä Orange You Happy sekä kolme Kat von D:n minikokoista Everlasting Liquid Lipstickiä sävyissä Hawkwind, Sanctuary ja Madrid. Eli siis löytyy vähän kaikkea mitä huulille voisi sipaista – punaista, kylmää sekä normaalia nudea, kiiltävää ja mattaa.

what's in my bag

Ja tietysti näiden lisäksi löytyy sekä harja että kampa.

Näillä sitä pärjää hyvinkin normaalin työpäivän, mutta jos lähden töiden jälkeen juhlimaan, niin roudaan mukaani silmämeikkituotteita (esim. eyelinerin).

Mitä meikkituotteita te kuljetatte mukananne?

One Comment

  • Charming Nails

    Mulla on mukana vaan puuteri sekä päivän huulimeikki 😀 aika vähän siis, en tykkää kuljettaa meikkejä mukana koska en korjaa meikkiä sen enempää päivän aikana enkä jää töiden jälkeen mihinkäään meinoille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.