makeup

Mitä eilen tapahtui?

Minä pääsin viihteelle pitkästä aikaa! Join jopa alkoholia – WOW – pari lasillista, sillä en ole moneen viikkoon sitäkään viitsinyt maistella. Tämän tärkeän tiedon lisäksi vietin aikaa aivan ihanien kanssabloggaajien kanssa Emman luona. #emmanpikkarit Instassa löytyy lisää kuvia. Ihana ilta! Ihanat naiset! Ja söpö koira sekä erittäin kärsivällinen Emman mies, joka jaksoi meidän naisten kälätystä kuunnella monta tuntia.

Pelasin myös NHL:ää Nintendolla. Meillä on kotona vain kaksi Xboxia ja mä en koske edes niihin jos ei ole pakko – lähinnä silloinkin Netflixin takia. Mä hävisin Ilonalle – there’s no shame in that!

Ennen tapahtumaa tuli vertailtua eri matka-aikoja näin pk-seudun sisällä. Mulle HSL kauniisti ehdotti VIITTÄ (5) kulkuneuvoa ja matka-ajaksi yli puolitoista tuntia. Näin täällä nämä poikittaislinjat kulkee – NOT. No, lopulta selvisin kolmella bussilla ja takaisin kahdella bussilla ja vähän pidemmällä kävelyllä. Matka-aika oli kyllä yli puolitoista tuntia, mutta WORTH IT!

Itse lähdin liikenteeseen tällaisessa meikissä:

Liikkuvalla luomella on MACin pigmentit Whisper Pink sekä Rose. Luomivaossa myöskin MACiltä Wedge, Cork ja Embark. Alaluomella MUGin Chickadee. Huulilla Sephoran Cream Lip Stain sävyssä Marvelous Mauve.

Ja palasin kotiin meikki hieman valahtaneena, mutta hymy huulilla ja olalla kaksi kassillista tuotteita. Piti muuten olla vain jotain pientä. Joo ei. Näistä lahjuksista ehkä sitten myöhemmin. Emma sai meiltä osallistujilta Sensaita ja Guerlainia lahjaksi. Nappiostos, sillä Emma oli ihan ällikällä lyöty!

Nyt aion rentoutua loppusunnuntaiksi. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.