makeup

Missha Magic Cushion

Tilasin kesän alussa itselleni lopultakin Misshan Magic Cushion -meikkivoiteen, sillä Lancomen ensimmäinen oli aika kevyt ja halusin aavistuksen enemmän peittoa, jota Missha tarjoaa. Nythän näitä cushion-meikkivoiteita on tullut kuin sieniä sateella, joten ihan varmasti jokaiselle löytyy jotain.

Syy, miksi kirjoitan tästä nyt, on se, että tämä loppui. Kaksi kuukautta melkein jokapäiväistä käyttöä ja tuote loppui. Googlatessani en huomannut olevani ainoa – näissähän on yleensä vain 15g meikkivoidetta eli noin ruokalusikallisen verran – ainakin puolet vähemmän kuin mitä ns. normaalissa meikkivoidepullossa. Ja voin kertoa, etten ole ihan vähään aikaan saanut loppumaan edes vanhoja meikkivoiteitani.

Misshan Magic Cushionissa on hyvä peittävyys, se näyttää iholla kauniilta ja pysyy yllättävän hyvin näinkin rasvoittuvalla iholla. Tietysti joudun puuteroimaan tämän päälle, joten ihan pelkästään meikkivoidetta en voi arvioida pysyvyydessä. Tämä tuntuu iholla ihanan kosteuttavalta, mutta ei rasvaiselta.

Itse käytän näiden kanssa joko Beautyblenderiä tai Real Techniquesin sientä. Mukana tuleva vippa on ihan ok, jos haluaa pitkin päivää lisäillä.

Syy, miksi ostin Magic Cushionin kesää vasten, on sen suojakerroin 50. Vaikka en yksinäni luotakaan meikin antamaan suojakertoimeen, niin se on hyvä lisä oikean aurinkorasvan päälle. Magic Cushionin sanotaan myös tummenevan minimaalisesti iholla, se on formuloitu niin, ettei näin pääsisi käymään.

Vinkkinä vielä, että näitäkin kannattaa säilyttää kansi alaspäin, jotta tyyny ei kuivuisi liikaa. Näin ollen käyttöaika voi pidentyä vähän – ehkä viikolla päivittäisessä käytössä.

Luultavasti tulen ostamaan tämän jossain vaiheessa uudestaan, sillä nämä ovat käteviä pitkin päivää meikkiä korjatessa ja hyviä matkoilla. Mutta ehkä seuraavaksi kokeiluun lähteen YSL:n versio.

Onko teillä lempicushionmeikkivoidetta?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.