Uncategorized

Misellivettä herkälle iholle by Nivea

LivBoxista tullut Nivean Daily Essentials Sensitive 3-in1 Micellar Cleansing Water – kauhea sanahirviö – päätyi aika nopeasti itselläni käyttöön, sillä Sephoran misellivesi sattui juuri olemaan loppumaisillaan.

Koska misellivedet ovat pitäneet pintaansa viime vuosina, niin uusia on aina kiva kokeilla ja arvioida. Nivean vesi on pakattu 200 millin läpinäkyvään pakkaukseen. Suurin osa misellivesistä taitaa tulla vähintään tämän kokoisissa – ja melkein aina läpinäkyvissä – pakkauksissa.

Mikä tästä tekee sitten herkälle iholle sopivan? Dexpanthenol – esim. Bepanthen sisältää tätä aktiivista ainetta – ja viinirypälesiemenöljy yhdistettynä hajusteettomuuteen (ja parabeenittomuuteen, jos nyt joku tätä välttää) kuulostaa hyvältä.

Vedenkestävä silmämeikkikin lähtee tällä, mutta ei helposti. En edes oleta miselliveden puhdistavan vedenkestävää silmämeikkiäni, minulla on aina siihen omat putsarinsa. Muuten tämä sulattaa hyvin meikin pois ja jättää ihon pehmeän puhdistetun tuntuiseksi. Tämä ei missään nimessä kuivata ihoa.

Tuoksu on tässä hieman outo, vähän pistävä, mutta tämä luultavasti johtuu ainesosista, koska tähän ei ole lisätty tuoksua. Ei mitenkään häiritsevä, vain jotenkin erilainen kuin esim. Bioderma Sensibioon mikä ei tuoksu miltään tai hajustettu Sephoran vesi.

Itse olen jotenkin ihastunut Garnierin miselliveden hinta-laatusuhteeseen (pullo on kaksi kertaa isompi ja alle 3 euroa kalliimpi), mutta ei tämä ole ollenkaan huono vaihtoehto. 200ml hinta Sokoksella on tällä hetkellä 6,50 euroa. Suosittelen kuiva- ja herkkäihoisten kokeilemaan tätä, vaikka tämä toimii myös rasvaisemmallakin iholla.

Mikä on teidän lempparimisellivesi?

4 Comments

  • Sannak

    En jaksa edes alkaa luettelemaan mitä kaikkia misellivesiä on tullut kokeiltua vuosien varrella. Tällä hetkellä on käytössä tämä ja tätä ennen Garnier. Itse olen todennut, että näistä edullisista löytyy hyviä tuotteita. Tekee sen minkä lupaavat ja pitääkin 🙂

  • Martina

    Mulla ei oo kokemusta kuin neljästä eri misellistä, niistä suosikkini on kyllä tämä Nivea. Taidan Garnierit kulutettuani siirtyä tähän 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.